Page content

Puppycursus; direct starten

Voor de puppycursus, de eerste hondencursus met je pup, kun je bij Lisette van Eechoud van “Je Liefste Hond” terecht op drie verschillende manieren:

1. Puppycursus Je Pup Trainen? Dat Kun Je Zelf - hondentrainingOnline puppycursus “Je Pup Trainen? Dat Kun Je Zelf”, inclusief volledige begeleiding. Deze puppycursus is hetzelfde als de puppycursus die Lisette als privé-training geeft en gelijkwaardig aan die bij een hondenschool. De resultaten zijn zeer goed en de cursisten dus ook erg tevreden over hun pups. De kosten zijn echter veel lager! Kijk hier wat de cursus inhoudt.

 

2. Puppycursus op basis van privé-lessen. Hiervoor betaal je € 50,- per les. De lestijd varieert van drie kwartier tot anderhalf uur, afhankelijk van wanneer jij en je pup e.e.a. onder de knie hebben. De privé puppycursus geeft Lisette alleen binnen een straal van 25 kilometer rondom Velp.

 

Dé Complete Puppycursus3. E-book “Dé Complete Puppycursus”. Hierin staat de puppycursus van Lisette helemaal voor je uitgeschreven en vind je veel afbeeldingen ter ondersteuning. Hondentraining begint door erover te lezen Klik hier voor de laatste aanbieding.

 

 

Puppycursus volgen

Voor een ieder die aan een pup begint is een puppycursus erg zinvol. Ook als je pup groter is geworden is een goede hondentraining sterk aan te raden. Tijdens de puppycursus leer je niet alleen de basiscommando’s waarmee je je pup kunt trainen, je leert ook heel veel over je eigen houding en gedrag en het effect dat je daarmee hebt op het gedrag van je pup. Daarnaast komen veel situaties aan bod op het vlak van het socialiseren van je pup. Socialisatie is minstens even belangrijk als het trainen met commando’s!

Daarnaast is de puppycursus volgen, ook heel geschikt voor volwassen honden die nooit op hondentraining zijn geweest of die wel weer een opfriscursus kunnen gebruiken. Het socialiseren wordt voor deze honden lastiger dan voor een pup in de eerste paar maanden van hun bestaan, maar iedere hond blijft trainbaar als je het maar leuk en aantrekkelijk voor je hond maakt. Aandacht en jouw correcte houding zijn daarbij twee belangrijke sleutelwoorden! Mijn advies dus ook voor deze groep: Puppycursus volgen, met veel plezier en aandacht voor je hond.