Gratis puppycursus

“Ontdek Hoe Jij Met Mijn Puppycursus Zelf Je Pup Kunt Trainen Met De Professionele Ondersteuning Van Mij Als Ervaren Hondentrainer Altijd Binnen Handbereik….”

Dag puppybaasje (in spé)

Wat leuk dat je belangstelling hebt voor mijn online puppycursus! Mijn naam is Lisette van Eechoud, ik ben professioneel hondentrainer en kynologe met veel praktijkervaring. Ik ben dagelijks met honden bezig, heb een eigen hondenschool en geef al sinds 2003 hondentrainingen, waaronder de puppycursus.

Tijdens de puppycursus `Je Pup Trainen? Dat Kun Je Zelf!” ben ik altijd voor mijn cursisten bereikbaar voor persoonlijk ondersteuning en feedback. Deze ondersteuning geef ik in een geheime Facebookgroep waarvan je automatisch lid wordt als je zelf een Facebookprofiel hebt. Maar per e-mail kun je ook een beroep op mij doen. Eventueel is het zelfs mogelijk om een Skype-gesprek te voeren.

Dat is ook direct hetgeen waarom deze puppycursus als zo prettig ervaren wordt door mijn cursisten en waardoor mijn puppycursus zulke goede reviews krijgt van hen. Laatst liet een cursist mij weten dat ik voor haar gevoel gedurende de hele cursus met haar mee kijk en haar adviseer waar nodig. Dat vond zij echt een meerwaarde omdat zij daarvoor al vier lessen bij een hondenschool naar puppycursus was geweest, maar daar nauwelijks persoonlijke aandacht ervaren had.

De basis van een stabiele, goed opgevoede, sociale hond ligt bij de eerste levensmaanden van de hond. Daarom is het erg belangrijk dat een pup op een goede manier wordt opgevoed.

Met mijn cursus “Je pup trainen? Dat kun je zelf!” zorg je ervoor dat je hond een goede basis heeft voor de rest van zijn of haar leven. In deze puppycursus wordt je pup door jou zelf getraind op een positieve manier. Dat wil zeggen dat goed gedrag gemotiveerd wordt door een beloning en fout gedrag genegeerd wordt, zodat je hond de motivatie wordt ontnomen om het foute gedrag te herhalen.

In deze cursus wordt hierbij gebruik gemaakt van de clickermethode. Deze moderne, diervriendelijke leermethode wordt door vele professionele dierentrainers bij menig honden school met succes gebruikt.

Wanneer begint de puppytraining eigenlijk?

Hoe ziet deze puppycursus eruit?

Aan de hand van 35 trainingsvideo’s met veel informatie, praktische oefeningen en handige tips, neem ik jou en je pup mee door deze complete puppycursus. Daarnaast is de cursus recent uitgebreid met nog een aantal ondersteunende bonusvideo’s die antwoord geven op veelgestelde vragen als zindelijkheidstraining, bijten door je pup en het ophalen van je pup bij de fokker.

Deze puppycursus is opgebouwd uit 8 cursusweken, waarin telkens een deel theorie, een deel training (alle basiscommando’s) en een deel socialisatie aan bod komen. Ook wordt er uitgebreid ingegaan op het leren alleen zijn, de benchtraining, het contact met andere honden en de zindelijkheidstraining.

Het socialiseren is erg belangrijk voor je pup. Het is eigenlijk het kennismaken van je pup met allerlei situaties, dieren en mensen, zodat hij daaraan gewend raakt.Vandaar dat dit ook een wezenlijk deel uitmaakt van deze puppycursus.

Om je vast een idee te geven van hoe dat er nu in de cursus uitziet, laat ik je hieronder twee video’s zien uit deze puppycursus. De eerste betreft een theorievideo, de tweede een trainingsvideo.

Alles wat ik in mijn normale puppycursus behandel, komt ook in deze online puppycursus aan bod.

De voordelen van deze online puppycursus

Lisette, kan ik jou wel vertrouwen?

Dit is een vraag die ik best snap en die ook regelmatig gesteld wordt. “Je Pup Trainen? Dat Kun Je Zelf!” is immers een online cursus en veel mensen hebben ooit al eens een negatieve ervaring opgedaan met het kopen via het internet. Daarom heb ik de ervaringen van andere cursisten opgeschreven, geef ik 100% niet goed geld terug garantie en heb je hierboven vast twee video’s kunnen bekijken uit de puppycursus. Mocht dit voor jou toch nog niet alle aarzelingen wegnemen, dan kan ik je eventueel ook vast een kijkje laten nemen in de bijbehorende Facebook-cursusgroep bijvoorbeeld. Als dit jou zou helpen om je onzekerheid weg te nemen, dan help ik je graag. Laat me dat dan even weten via een berichtje aan mij. Klik hier om direct contact met mij op te nemen.

100% Niet Goed, Geld Terug Garantie

Ben je na de eerste online cursusweek niet tevreden en wil je niet meer verder met de tweede cursusweek? Dan kun je mij een mail sturen waarin je dat aangeeft. Ik zal je aanmelding voor de cursus ongedaan maken en stort zonder verdere vragen, direct jouw aankoopbedrag terug!

Twijfel? Lees Deze Quote Van Een Nieuwe Cursist…

“Hallo Lisette, Toen ik vanmiddag aan het googelen was twijfelde ik oprecht of het wel oké was, zo’n online cursus. Dus ik googelde even verder en vond al snel dat je in de buurt woont.

Overigens zijn mijn twijfels nu al weg, na de enorm snelle reacties EN heb ik in de Facebookgroep al een topic gevonden over een probleem dat me zo bezig houdt (het bijten in handen en in de kleren van mijn kinderen). De aanpak is direct al anders dan ik op de puppycursus die ik nu sinds drie lessen live volg, steeds hoor: Snel corrigeren. Advies van porren/ knijpen in de zij, in de lip knijpen. Aanpakken… Ik heb het idee dat mijn pup daar almaar drukker van wordt. En zo’n uur trainen, met zoveel prikkels, lijkt me gewoon te veel van het goede. Daarom ben ik nu verder gaan kijken…”

(uit respect voor cursist en collega-hondenschool anoniem)

Deze Drie Bonussen Krijg Je Erbij!Jouw Investering In Deze Puppycursus Is € 137,-
Inclusief De Bonussen én Gratis Doorplaatsing Naar De Pubergroep

Tip: Als je pas over een tijdje een pup krijgt, kun je je al aanmelden want de cursus blijft altijd voor je toegankelijk

N.B. Na betaling word je doorgestuurd naar de pagina met verdere informatie. Daar word je ook gevraagd om je gegevens, zodat je als cursist geregistreerd staat.

N.B.2 Vanuit het buitenland is het niet altijd mogelijk om direct online te betalen. Neem dan even contact met me op, dan is overboeken ook een mogelijkheid.

Hartelijke groeten en graag tot ziens,

Dit vinden cursisten van deze puppycursus:

Inmiddels hebben al veel cursisten mijn puppycursus met goed resultaat gevolgd. Ik vraag ze na afloop altijd om een review van de puppycursus. Dit is wat zij van deze cursus vinden:

Pup Gijs van Nicolette B.Nicolette Brink uit Nieuwerbrug: De online puppycursus gaf de perfecte start met onze pup. Duidelijke uitleg en handige filmpjes de cursus heeft een goede opbouw, zowel theorie als praktijk komen aan bod. Wat ook echt een bonus is, is dat je met de medecursisten een aparte facebookgroep hebt waarin je alle vragen kunt stellen, ervaringen en foto’s kunt delen. In deze facebookgroep krijg je op alle vragen meteen antwoord van Lisette en van de mede-cursisten. Er worden leuke, handige tips en praktijkverhalen gedeeld met andere puppybaasjes. Erg fijn om zo snel advies te krijgen iedere keer! Ik vind deze cursus heel handig, het persoonlijke contact en het uitgebreide advies op momenten dat het nodig is en de rust en de tijd die ervoor genomen wordt. Groeten van Nicolette en Gijs!

______________________________________________

Saar van Conny Flos

Conny Flos uit Meerlo: Mijn totale beoordeling van deze puppycursus is “prima”. Ik vond het echt heel leerzaam en nuttig. Maar wat ik ook zo fijn vond is dat je de lessen regelmatig zelf kunt teruglezen en -kijken via de filmpjes. Zo kon ik op mijn gemak met mijn pup Saar oefenen. Ook dat je altijd met vragen terecht kan bij Lisette en die ook heel snel beantwoord worden is super! Kortom een aanrader! Ik ben blij dat ik deze cursus heb gevolgd! Bedankt Lisette, groetjes Conny

______________________________________________

Margreet Kamphuis uit Oldenzaal: “De puppycursus “Je Pup Trainen? Dat Kun Je Zelf!” van Lisette van Eechoud, was ontzettend leuk en leerzaam! Niet alleen voor mij maar ook zeker voor Ike, onze nieuwe Boxerpup. Hij is inmiddels 4 maanden oud en luistert echt prima dankzij de goede oefeningen en regelmatig trainen!

De inhoud van de cursus is lekker afwisselend en mooi verdeeld over acht online trainingen. Iedere keer leer je weer een stukje theorie en zie je in de trainingsvideo’s hoe je je pup de basiscommando’s kunt leren. Ook laat Lisette zien hoe je je pup goed kunt laten socialiseren, zodat hij later niet snel iets vreemd zal vinden. Erg leuk en het geeft je veel ideeën over hoe je dit aan kunt pakken.

Het e-werkboek vond ik ook erg praktisch. Iedere training stond daarin (met situatiefoto‘s!) overzichtelijk bij elkaar op 1 A4-tje. Dit draaide ik uit zodat ik het als spiekbriefje kon gebruiken als ik tijdens de wandelingen met mijn pup ging trainen.

Vóór het volgen van deze online cursus, had ik niet echt een goed idee hoe ik de training van mijn pup zou aanpakken. Met onze eerste Boxer was ik op puppycursus geweest bij de hondenschool. Ik zag nu echter geen kans om naar een hondenschool te gaan, omdat ik zo vaak onregelmatig moet werken. Ik zou daar zeker meer dan de helft gemist hebben.

Vandaar dat ik het erg leuk vind dat ik deze online cursus heb mogen uitproberen. Achteraf gezien zou ik hem, al had ik wel tijd gehad voor de puppycursus op de hondenschool, zeker gekocht hebben. Ik vind het een prima cursus en een meer dan volwaardig alternatief voor de gewone puppycursus! Dank Lisette voor deze super cursus!” Groetjes Margreet

______________________________________________

Puppycursus Maddy smoushondEvelyne Rosier-Kras uit Laren: “Beste Lisette, omdat ik pas later met onze pup Maddy naar de reguliere puppycursus kon, heb ik de cursus bij jou online gevolgd. Ik ben direct (met 8-9 weken) met haar aan de slag gegaan en het was voor ons een prima start! Maddy is heel trainbaar en de commando’s die we wekelijks doorkregen zitten er bij haar al goed in. We blijven herhalen!

Ook de verdere informatie over verzorging en socialisatie zijn heel nuttig. Al met al een prima cursus, die mede door de eenvoud (dit bedoel ik positief, je wordt niet overvoerd met informatie), goed te volgen is. Hartelijk dank! Evelyne Rosier-Kras & Maddy

______________________________________________

puppycursus pup CécileCécile Leerssen uit Oirsbeek: “Dag Lisette, ik vond de cursus heel erg fijn om te volgen, omdat ik hiervoor niet de deur uit hoefde en gewoon thuis kon bekijken en met mijn hond kon oefenen. Vriendelijke groeten, Cécile Leerssen

______________________________________________

Puppycursus cursist YvonneYvonne van der Sterre uit Oisterwijk: “Beste Lisette, Suka en ik hebben veel aan deze 8-weekse online cursus gehad! De diverse commando’s kent Suka nu en ook qua achtergrondinformatie vond ik het een fijne cursus. Suka luistert nu zo goed, dat ik haar rustig los laat lopen op een zandpad en ze niet verder dan een meter of 10 van me wegloopt!!

De cursus betreft niet alleen de trainingen, maar ook uitleg over bijvoorbeeld roedels, verzorging, socialisatie met andere dieren, beloningen etc etc. Bovendien kun je al je vragen stellen aan Lisette via de speciale Facebook pagina! Kortom een prima cursus, waarbij je niet gebonden bent aan speciale avonden bij een hondenschool, je kunt starten wanneer jij dat wilt en waarbij je alles in je eigen tempo kunt doen! Een echte aanrader dus!

Suka en ik zijn dik tevreden! Yvonne van der Sterre

______________________________________________

Elisabet Momzo Morales uit Amsterdam: Een perfecte start om je puppy te trainen. Zeer goed voorbereid door Lisette. Ik heb het gevolgd met veel plezier. Met het gewenste resultaat.

Thanks Lisette! Elisabet Momzo Morales

______________________________________________

Puppycursus pup MarleyTotaal beoordeling puppycursus: Prima. De ondersteunende Facebookgroep waarin Lisette altijd bereikbaar is vond ik vooral heel goed. Ik kon en kan met al mijn vragen over de opvoeding van Marley bij Lisette terecht. Gewoon tof! Verder heb ik altijd eerlijke antwoorden van Lisette gekregen, dat is prettig!

Groetjes,
Gerda van Melick – Roermond

______________________________________________

Dag Lisette,

Wij hebben veel plezier van je cursus gehad. De pekinees is van onze oudste zoon en zijn vriendin. Zij kwamen er niet aan toe om naar puppycursus te gaan. Het gevolg was dat het hondje maar naar een paar mensen luisterde en heel eigenzinnig werd. Daarom hebben wij als Sinterklaas cadeau de puppycursus gegeven.

Voordat het 5 december was, zijn wij zelf al met de cursus begonnen, en met succes. Het hondje was heel leergierig , vandaar dat we ook wat harder zijn gegaan dan in de cursus was voorgeschreven. Na 5 december hebben de kinderen de cursus zelf afgemaakt. Ook zij waren enthousiast en vonden het heel plezierig werken. Vooral dat je niet aan een speciale tijd gebonden bent om aan de cursus te werken is als heel prettig ervaren.

De cursus is heel duidelijk van opzet. Ook is het fijn dat je af en toe nog weer even terug kunt kijken naar de filmpjes hoe sommige dingen aangeleerd moeten worden. Al met al een cursus die past in deze tijd.

Ook de tips die je geeft zoals laatst met de sneeuw vinden we heel waardevol. We hopen dat je deze zult blijven sturen.
Wij hebben nu een lief en gehoorzaam hondje, die naar alle gezinsleden goed luistert.

Met vriendelijke groet, Carla van Nieuwenhuyzen

______________________________________________

Ben tevreden over deze puppycursus, voldoet echt aan mijn verwachtingen. Ben zelf al gans mijn leven actief met honden bezig, zowel op wedstrijdvlak als het begeleiden van hond en geleider. Dit is een puppycursus die ik op mijn eigen manier heb kunnen doen, gans anders dan in hondenscholen.

Thanks, Marc Albrecht (België)

______________________________________________

Goh Lisette, je site loopt als een trein hè? Ik beveel je ook overal aan hoor! Mijn dochter en ik vinden het geweldig die online cursus…en ikzelf vind deze FB pagina een aanvulling! (geplaatst door huidige cursist op de ondersteunende Facebook pagina).

Groeten, Jacqueline ter Haar en dochter

______________________________________________

De reden dat ik voor deze cursus heb gekozen komt doordat ik onze zoon Liam volledig wil betrekken in de opvoeding van onze nieuwe aanwinst. Ik heb helaas geen puppytrainingen kunnen vinden voor kinderen, terwijl ik het juist op deze leeftijd heel belangrijk vind dat juist hij deelneemt aan de opvoeding van de hond om een sterke maar duidelijke band op te bouwen. Met deze cursus kunnen wij hier samen aan werken, zeker met de clickermethode en omdat Lisette het heel kort maar duidelijk stap voor stap uitlegt. Omdat je het steeds maar weer kan bekijken hoe je het beste kan doen, als hij het is even vergeten, echt ideaal!

Hartelijke groeten, T.J. van der Post

______________________________________________

Dag Lisette,

Dank je wel voor je uitstekende online puppycursus! Ik ben nu bij week 5, omdat ik de puppycursus al had voor ik de pup ging ophalen. Ik heb een hele slimme Beaglepup, die razendsnel de commando’s opneemt en als hij zin heeft ze goed uitvoert. Een paar keer aanleren en hij weet het. Doen is soms wat anders.

Ik ben heel blij dat ik het begin van de opvoeding van mijn pup met jouw video’s heb kunnen doen… Het is fijn om steeds even terug te kunnen kijken hoe het ook alweer moest.

Dus nogmaals dank, de cursus was de prijs dubbel en dwars waard!
Veel succes met je onderneming.

Hartelijke groet, Ada Hagen

______________________________________________

Saar van Conny FlosHoi Lisette, bedankt voor deze hele fijne puppycursus! Ik heb er heel veel aan gehad en vond het zo heerlijk om op deze manier met Saar
bezig te zijn. In een groep word je vaak zo afgeleid en nu kan je nog regelmatig terugkijken hoe het moet etc. Nogmaals bedankt en ik wil graag in het bestand voor een vervolgcursus de puberfase.

Veel succes!

Hartelijke groeten, Conny Flos (Meerlo)
ps Fijn dat we nog vragen kunnen stellen als we die hebben

______________________________________________

Dag Lisette, mijn beoordeling voor de totale cursus is een acht! Waar ik heel veel aan gehad heb tijdens de cursus, is de uitleg over het stap voor stap met beloning aanleren wat van de pup verwacht wordt. Met deze methode kunnen nieuwe dingen in de toekomst ook aangeleerd worden.

Verder vind ik de video’s heel handig en het is fijn dat ze nog altijd geraadpleegd kunnen worden. De groep op Facebook vond ik vooral leuk, omdat ik zo het gevoel heb in een echte cursus te zitten en niet alleen met een pup opvoeden bezig te zijn en het is prettig om een vraag te kunnen stellen als ik even niet weet wat te doen
met een bepaalde situatie.

Op dit moment heb ik een logeetje van 4,5, waar Lady een gezellige tijd mee heeft. Ze spelen leuk samen en zijn heel sociaal.

Groetjes, Ellen van de Lint en Lady (Bennekom)

______________________________________________

Tinker 10 jaar van DaniqueDag Lisette, zoals je weet heb ik jouw puppycursus op jouw advies gevolg met mijn herplaatser Tinker van 10 jaar uit het asiel. Dit omdat ze nog nooit een basistraining had gehad. De cursus was top en met mijn ouwetje Tinker gaat het ook heel goed. Je cursus was een goede ondersteuning bij het op de rails krijgen van Tinker en bij het afleren van haar ingesleten ongewenste gedrag (in huis plassen, poep eten en trekken aan de riem)!

Super bedankt! Groetjes, Danique

______________________________________________

Puppycursus Folkert met MarleyDag Lisette, Ik vond de cursus leuk en handig om online te doen aangezien ik zelf in een rolstoel zit. Daardoor was dit een goede optie om toch met de hond cursus te doen. Het voordeel van de video’s die opgenomen zijn in een mooie en rustige omgeving is dat je duidelijk kunt zien wat er gebeurd.

Heel veel dank voor je cursus! Ik zal er ook de komende jaren nog regelmatig naar teruggrijpen. Groeten, Folkert Hielema

______________________________________________

Bobbie en zoon van Inge S.Dag Lisette, Ik vond deze puppycursus een goede cursus voor ons met Bobbie. Wij hebben gekozen voor deze online training vanwege:
De duidelijke intructiefilmpjes die je wekelijks ontvangt, het feit dat je de filmpjes ten alle tijden terug kunt kijken, het prettig is dat alle gezinsleden dezelfde omgang met de pup hebben én dat we niet vast zaten aan vaste tijden. De facebook-ondersteuning is echt helemaal top! Snelle reacties van Lisette en veel herkenning bij andere baasjes. Dank je wel en hartelijke groeten, Inge Smit – Walraven

______________________________________________

puppy Balou puppycursusLeonie Beerendonk met pup Balou: “Ik vond de cursus heel leerzaam. Bij mijn hondje was de belangrijkste regel dat we moeten negeren bij ongewenst gedrag! Balou is een kleine ondeugd en dat is echt nog niet over, maar ze is handelbaar. En dat was ze voordat ik met de cursus begon, totaal niet! Ik ben blij dat ik de cursus gevolgd heb!!”

Ja, deze puppycursus is ook zeker iets voor mij. Ik meld me graag aan!

N.B. Na betaling word je doorgestuurd naar de pagina met verdere informatie. Daar word je ook gevraagd om je gegevens, zodat je als cursist geregistreerd staat.

Heb je nog vragen over de puppycursus?

Klik op de pup hieronder om de antwoorden op veel gestelde vragen te kunnen lezen.

Veelgestelde vragen
(en antwoorden!)

Zie ik jou ook met je pup op mijn puppycursus?

Door hieronder op de knop te klikken, krijg je direct toegang tot week 1!

Is de online puppycursus niet wat je zoekt? De puppycursus is ook verkrijgbaar als e-book of te volgen als privé-training.

E-book “Dé Complete Puppycursus”Puppycursus als privétrainingHomepagina Je Liefste Hond