Puppycursus online velp arnhem gelderland utrecht overijssel groningen friesland flevoland limburg zeeland noord-brabant zuid-holland noord-holland

“Ontdek Hoe Jij Met Mijn Puppycursus Zelf Je Pup Kunt Trainen Met De Professionele Ondersteuning Van Mij Als Ervaren Hondentrainer Altijd Binnen Handbereik….”

Dag pupbaasje (in spé),

Krijg jij binnenkort ook de verantwoordelijkheid over zo’n heerlijke pup? Wat zul je blij zijn en uitkijken naar dat mooie moment dat je pup voor altijd bij je is!” De puppycursus mag natuurlijk niet ontbreken. Het is met het wisselvallige weer natuurlijk extra aantrekkelijk om met je pup buiten te oefenen, socialiseren, spelen en trainen wanneer jou dat uitkomt en het weer het toelaat. Want buiten trainen is gedurende de training leuk en belangrijk. Er valt daar zoveel te ontdekken voor je kleine pup!

Een pup opnemen en mogen begeleiden tot gehoorzame, lieve en sociale hond is een voorrecht! Je zult er heel veel plezier van hebben wanneer je dat op de goede manier doet.

Mijn naam is Lisette van Eechoud, ik ben professioneel hondentrainer en hondengedragsdeskundige met veel praktijkervaring. Ik ben dagelijks met honden bezig, heb een eigen hondenschool en geef al sinds 2003 hondentrainingen, waaronder de puppycursus. Ik heb zelf meerdere pups groot gebracht en mag gelukkig nog altijd heel veel pups en hun baasjes begeleiden bij het opvoeden van hun pups. Het verrijkt mijn leven!

Tijdens de puppycursus “Je Pup Trainen? Dat Kun Je Zelf!” ben ik altijd voor mijn cursisten bereikbaar voor persoonlijk ondersteuning en feedback. Deze ondersteuning geef ik je graag in een geheime Facebookgroep waarvan je automatisch lid wordt als je zelf een Facebookprofiel hebt. Maar per e-mail kun je natuurlijk ook een beroep op mij doen.

De basis van een stabiele, goed opgevoede, sociale hond ligt idealiter, in de eerste levensmaanden van de hond. Daarom is het erg belangrijk dat een pup op een goede manier wordt opgevoed.

Met mijn cursus “Je pup trainen? Dat kun je zelf!” zorg je ervoor dat je hond een goede basis heeft voor de rest van zijn of haar leven. Want laten we wel wezen, ook jij wil geen ongeleid projectiel dat je huis vernield, in je benen hangt, ongevraagd tegen je kinderen opspringt en de behoefte in huis doet. Toch?!

In deze cursus maak ik gebruik van de clickermethode. Deze hondvriendelijke leermethode wordt naar mijn idee nog veel te weinig door professionele hondentrainers gebruikt, terwijl de voordelen ervan erg groot zijn!

Wanneer Begint De Puppytraining Eigenlijk?

Hoe Ziet Deze Puppycursus Eruit?

Aan de hand van 35 trainingsvideo’s met veel informatie, praktische oefeningen en handige tips, neem ik jou en je pup mee door deze complete puppycursus.

Daarnaast wordt de cursus regelmatig uitgebreid met ondersteunende bonusvideo’s die antwoord geven op veelgestelde vragen die naar boven komen bij mijn cursisten tijdens de puppycursus.

Deze puppycursus is opgebouwd uit 8 cursusweken, waarin telkens een deel theorie, een deel training (alle basiscommando’s) en een deel socialisatie aan bod komen.

Ook wordt er uitgebreid ingegaan op het leren alleen zijn, de benchtraining, het contact met andere honden en de zindelijkheidstraining.

Het socialiseren is erg belangrijk voor je pup. Het is eigenlijk het kennismaken van je pup met allerlei situaties, dieren en mensen, zodat hij daaraan gewend raakt. Vandaar dat dit ook een wezenlijk deel uitmaakt van deze puppycursus.

Om je vast een idee te geven van hoe dat er nu in de cursus uitziet, laat ik je hieronder twee video’s zien uit deze puppycursus. De eerste betreft een theorievideo, de tweede een trainingsvideo.

Alles wat ik in mijn normale puppycursus behandel, komt ook in deze online puppycursus aan bod.

De Voordelen Van Deze Online Puppycursus

Lisette, Kan Ik Jou Wel Vertrouwen?

Dit is een vraag waarvan ik begrijp dat je die zou hebben.

“Je Pup Trainen? Dat Kun Je Zelf!” is immers een online cursus, die je online aanschaft en betaalt.

Daarom heb ik de ervaringen van andere cursisten opgeschreven, geef ik “100% niet goed geld terug garantie” en heb je hierboven vast twee video’s kunnen bekijken uit de puppycursus.

Mocht dit voor jou toch nog niet alle aarzelingen wegnemen, dan kan ik je eventueel ook vast een kijkje laten nemen in de bijbehorende Facebook-cursusgroep. Als dit jou zou helpen om je onzekerheid weg te nemen, dan help ik je graag.

Laat me dat dan even weten via een berichtje aan mij. Klik hier om direct contact met mij op te nemen.

100% Niet Goed, Geld Terug Garantie

Ben je in de eerste online cursusweek niet tevreden en wil je niet meer verder met de tweede cursusweek? Dan kun je mij een mail sturen waarin je dat aangeeft. Ik zal je aanmelding voor de cursus ongedaan maken en stort, zonder verdere vragen, direct jouw aankoopbedrag terug!

Deze Drie Bonussen Krijg Je Erbij!

Clicker en beloningsbrokjes

De clicker is een heel handig instrument wanneer je je hond iets nieuws wilt aanleren. Maar het is dus niet zo dat je altijd, bij iedere wandeling, met een clicker in je hand moet lopen.

Echter, wanneer je je pup – en later je volwassen hond – iets wilt aanleren, dan kun je met de clicker het moment waarop hij het gewenste gedrag laat zien, heel duidelijk duiden voor je hond.

Het timen met een clicker kan veel exacter dan bijvoorbeeld met je stem. Daarnaast heeft de clicker het voordeel van een altijd constant geluid, waardoor het voor je hond heel duidelijk is wanneer hij iets goed doet!

Pas na de klik van de clicker volgt het belonen! De timing daarvan is dus veel minder relevant, maar je hond leert wel dat na de klik een beloning volgt. Hierdoor worden verreweg de meeste pups in mijn puppycursus helemaal dol enthousiast als hun baasje aankomt met de clicker! Het wordt een feest om met je hond te trainen!

Facebookgroep

De ondersteunende Facebookgroep is een plek waar heel veel pupbaasjes samen komen, hun ervaringen delen en adviezen krijgen van mij en van de andere cursisten. Het is een hele actieve groep en voor veel cursisten een hele waardevolle aanvulling op de online puppycursus.

Momenteel krijg je er als bonus gratis toegang toe, dus maak er gebruik van! Is het toch echt niets voor jou, zo een Facebookgroep, dan mag je mij natuurlijk ook altijd je vragen mailen. In de meeste gevallen krijg je dezelfde dag nog antwoord!

Zin om te beginnen met de puppycursus?!

Ik kan me voorstellen dat je zin hebt om direct te beginnen met mijn puppycursus! Dat kan natuurlijk op ieder moment maar nu kan ik je ook een interessant aanbod doen. De cursus blijft altijd voor je toegankelijk!

Kies uit deze twee actie-pakketten:

Winter Actie: Puppycursus Pakket 1

Klik op onderstaande button als je pakket 1 van mijn puppycursus wilt volgen. Na je betaling word je automatisch doorgestuurd naar de registratiepagina van de puppycursus. Gebeurt dat niet? Neem dan contact met me op, dan regel ik het voor je!

button-bestel-nu hondengedragadvies

Puppycursus Pakket 2

Klik op onderstaande button als je pakket 2 van mijn puppycursus wilt volgen. Na je betaling word je automatisch doorgestuurd naar de registratiepagina van de puppycursus. Gebeurt dat niet? Neem dan contact met me op, dan regel ik het voor je!

button-bestel-nu hondengedragadviesDoor deze puppycursus aan te schaffen, ga je akkoord met de garantietermijn van 1 week. Zie hierboven “Niet Goed Geld Terug-Garantie”

Hartelijke groeten en graag tot ziens,

Dit Vinden Cursisten Van Deze Puppycursus:

Inmiddels hebben al veel cursisten mijn puppycursus met goed resultaat gevolgd. Ik vraag ze na afloop altijd om een review van de puppycursus.
Dit is wat zij van deze cursus vinden

Pup puppycursus Carla DikkenCarla Dikken uit Ede: “De cursus “Je pup trainen dat kun je zelf!” was een uitkomst voor mij en mijn Labradoodle pup. We konden trainen wanneer we wilden. Als ik de computer aandeed en de tune van de cursus begon ging hij er al helemaal voor zitten. Hij wist wat er ging komen en dat was een feestje. Ik heb heel veel aan de cursus gehad en doe nog dagelijks de training. Ook de theorie die in de cursus wordt behandeld vond ik geweldig. Kortom een cursus waar ik heel vrolijk van werd en het voordeel dat je altijd in een droge en warme omgeving kon trainen.”

____________________________________________

Avalon Thenu uit Uden: “Wij vinden de cursus fantastisch! Alles is helder en je kan oefenen wanneer je wilt! De oefeningen zijn leuk om te oefenen en Kyra wordt er helemaal enthousiast van! Echt de moeite waard om in deze cursus te investeren!”

____________________________________________

Frans Baan uit Achterveld: “Aangezien ik niet in de gelegenheid was om een reguliere cursus te volgen met mijn pup (border collie, naam Bente), heb ik mij met enige aarzeling ingeschreven voor deze cursus “op afstand”. Na afloop kan ik zeggen dat ik er uitstekend mee heb kunnen werken en deze cursus zonder enig voorbehoud warm kan aanbevelen.

Bente is onze 4e hond en dus hadden wij enige ervaring met een pup opvoeden, maar dat was 18 jaar geleden. Een bijkomend voordeel van de cursus op deze manier, vond ik het feit dat Bente niet werd afgeleid door andere (vaak rondspringende pups en baasjes) zoals op een reguliere cursus. Wel vereist het de nodige discipline van het baasje zelf. Als daaraan wordt voldaan is deze cursus wat mij betreft een aanrader. Mijn totaaloordeel: Prima”

____________________________________________

Dianne Mooij uit Arnhem: “Omdat ik de trBikkel puppy puppycursusaditionele puppycursus bij mij in de buurt als negatief corrigerend ervaarde ben ik verder gaan zoeken. Al googelend kwam ik uit bij de cursus van Lisette van Eechoud. Ik twijfelde; leuke, wervende teksten, maar wie zat hier achter? En is dat wel wat, zo’n online cursus? Waarbij mijn hond niet fysiek in aanraking zou komen met honden zoals bij een live cursus.Lisette maakt haar belofte waar. Ze is wie ze zegt dat ze is. Ik had binnen een uur reactie op mijn mail met vragen. Daarna was de keuze voor de cursus snel gemaakt. De filmpjes met trainingsopdrachten zijn professioneel en duidelijk. De bijbehorende facebookgroep is een uitkomst. Je kan 24/7 je vragen stellen en hebt binnen enkele uren (vaak nog veel sneller) een antwoord waar je wat mee kan. Ook de herkenning van de groep is fijn en de verhalen en vragen van anderen. Lisette weet waar ze over praat. Ze is eerlijk en direct, maar ook met humor. En haar trainingsmethode is vriendelijk. Met respect voor de hond en zijn baas!
Mijn hond komt nu voortdurend in aanraking met soortgenoten. Ik heb op de cursus geleerd daar ontspannen en zelfverzekerd mee om te gaan. En weet ook hoe ik moet optreden bij honden die niet zo aardig reageren. Kortom deze cursus is van deze tijd. Ik raad hem iedereen aan!”

____________________________________________pup puppycursus online Frederike Cath

Frederike Cath: “Superleuk om te doen, baas en pup kregen echt lol in het oefenen! Vooral de vrolijke en enthousiasmerende manier van trainen sprak mij aan. De FB pagina is ook verslavend leuk en erg handig en de supersnelle en uitgebreide reacties van Lisette op vragen van medecursisten zijn top! Mijn totale beoordeling van deze puppycursus is: Prima”

____________________________________________

Puppy Alien Lageweg puppycursus onlineAlien Lageweg: “Erg leuke cursus om samen met je hond te doen. Veel oefenen is het beste. Het leuke aan een onlinecursus is dat je een les kunt bekijken als je er tijd voor hebt. Voor mij is dat ideaal, omdat ik onregelmatige uren werk.

We hebben veel plezier van de cursus. Zelfs onze oude hond (net 13 jaar geworden) doet mee als ze maar een beloning krijgt.”

____________________________________________

Wilson puppycursus Pauline

Pauline Lutmers-van Eijnsbergen – Den Haag: “De puppycursus van Lisette was voor mij een groot succes! Al voordat ik onze pup in huis had , had ik me aangemeld en kon ik me volledig voorbereiden op de komst en opvoeding van onze hond. Omdat het mijn eerste hond was, kon ik een heel positieve en zelfbewuste houding opbouwen in die periode voor de pup er was. Dit kan bij geen enkele cursus!

Ik voelde me ontzettend gesteund door Lisette , met elke vraag, waar dan ook over! De aan de cursus verbonden Facebook groep was daarnaast een enorme hulp bij alle vragen, de herkenning van de problemen, de oplossingen van eenieder en de deskundige begeleiding van Lisette hierin. Allemaal super leerzaam , leuk en gezellig. Je wilt in die beginperiode delen, uitwisselen en leren en daarin was deze cursus voor mij een groot succes!

Ik ben in 1 woord super enthousiast en raad deze puppycursus dan ook iedereen aan, ongeacht of je nog een andere cursus voor je pup ernaast wil doen buitenshuis, wat op zich echt niet nodig is, maar misschien gewoon leuk. Voor mij is de ‘zware’ puppytijd hierdoor een feest geworden, genieten , leren, alles is verlopen zoals je hoopt dat het gaat. Met dank aan Lisette van Eechoud”

____________________________________________

Pup Tommie puppycursus online Karin Wille: “Super zo online! Fijn dat we steeds terug konden kijken…. Tommie heeft al veel onder de knie, halve bordercollie/labrador dus die zijn echt intelligent en leergierig… Leuk hoor! Echt een aanrader….” Totaalbeoordeling van deze puppycursus: Prima

____________________________________________

Pup Djoeke Iene van den Berge puppycursusIene van den Berge – van der Ree: “Ik vond het een geweldige puppycursus en ik heb er heel wat van opgestoken. Goed onderbouwd met duidelijke uitleg en voorbeelden op de video. Ik heb voor deze puppycursus gekozen omdat ik met mijn 75 jaar geen zin meer had om elke week in kringetjes rond te lopen, ik ben heel trouw geweest met de trainingen,dat is ook nodig, met alleen kijken kom je er niet.

Ik heb met mijn pup Djoeke een hele sterke band meer dan in een vereniging waar ik met mijn andere pups naar toe ben geweest en dat komt denk ik dat hij niet wordt afgeleid door andere honden maar helemaal gericht is op mij. Ik wil Lisette ook bedanken voor haar begeleiding. Dit was uitstekend en als ik ooit nog aan een nieuwe pup toekomt weet ik haar te vinden. Voor de toekomst Lisette, heel veel succes en misschien komt er ooit nog eens een vervolgcursus op de puppycursus. Mijn totaalbeoordeling over deze puppycursus is: Prima!”

____________________________________________

puppy labrador puppycursus nicole van den dool

Nicole van den Dool: “Wat een uitkomst!! Wij wilden heel graag met onze Labrador pup op puppy training. Aangezien wij een groot gezin hebben, vonden wij het belangrijk om alle “neuzen” van ons gezin dezelfde kant op te hebben en iedereen hierin te betrekken. En dat is zeker gelukt! Elke week weer ontvingen wij duidelijk filmpjes die we allemaal zoveel als wij wilden, konden bekijken. We hebben ontzettend veel informatie gekregen en veel geleerd. Ook de feedback op vragen is fijn. Kortom wij zijn erg tevreden. Een absolute aanrader!!! Onze totaalbeoordeling van deze puppycursus is Prima!”

____________________________________________

Pup Dobbie Puppycursus Paul DijsPaul Dijs met pup Dobbie: “Goede cursus, duidelijke video’s, heldere achtergrondinformatie en snel antwoord op al je vragen. Je hoort vaak: Online? Maar dan socialiseert hij toch niet? Ik heb dit niet als nadeel gezien, juist al de informatie over socialiseren is goed. We nemen hem mee naar een hondenuitlaatveld en daar ontmoet hij genoeg andere honden. Het hele gezin doet nu mee aan de cursus ! Totaaloordeel: Prima!”

____________________________________________

Puppycursus pup Marianne Romeijn

Marianne Romeijn: “De online puppycursus heb ik als heel fijn ervaren. De uitleg op de video’s is heel duidelijk!

Mijn pup kan alle commando’s uitvoeren.Verdere info is ook duidelijk uitgelegd.

De FB groep is ook heel fijn en ook leuk, de problemen die je tegenkomt kan je daar kwijt. Van Lisette krijg je antwoord op je vragen en de andere cursisten vertellen hun ervaringen, daar heb je echt baat bij. Ook alle foto’s van de pups geweldig!! Mijn totaalbeoordeling: goed/prima!”

____________________________________________

puppy Puck van Ria de Wissel puppycursusRia de Wissel: “Hallo Lisette. Ik vind de puppy cursus heel erg goed, vooral omdat jij met de klikker werkt. Ik had er wel ervaring mee omdat ik hem eens ergens bij gekregen had. Maar nu heb ik er dus echt mee gewerkt (en nog steeds).

Puck is een klein hondje met veel pit. Ook is ze heel lief, maar ze heeft een eigen wil. En dat moeten we met de klikker en beloningen geduldig oefenen,…..en dat gaat heel goed!

Puck is heel erg sociaal, naar alle honden, kinderen en grote mensen. Ze is ook nergens bang voor…:-)) Ze gaat veel los mee, komt meteen op het commando.…. “kom voor”. Gaat netjes voor me zitten en wacht heel geduldig. Ik ben dan ook heel erg tevreden over deze puppy cursus.

Ze gaat ook goed af liggen en dan kan ik best een stuk lopen en weer terug! Ik ga dan naast haar staan en dan klik en de beloning. Natuurlijk gaat het ook nog wel eens fout,….maar ik ben heel erg tevreden . Ook de Facebookgroep vind ik erg goed! Je leert zo veel van elkaar, geweldig! Bij deze wil ik jou dan ook erg bedanken voor wat je allemaal doet! Groetjes van Puck …en Ria”

____________________________________________

Pippa van Wendy van Weelden puppy puppycursusWendy van Weelden-Centen: Ik vond deze puppycursus erg leerzaam. Het fijne van deze cursus is ook dat je op ieder moment terug kunt vallen op de Lisette. Bij iedere vraag die je stelt krijg je supersnel antwoord! Van de vragen (en antwoorden) van de andere cursisten kun je ook weer veel leren! Dit in tegenstelling tot een wekelijks samenkomen op een puppycursus. Ben heel tevreden en zou het iedereen aanraden! Mijn totaalbeoordeling van deze puppycursus is “Prima

______________________________________________

Pup Gijs van Nicolette B. puppycursusNicolette Brink uit Nieuwerbrug: De online puppycursus gaf de perfecte start met onze pup. Duidelijke uitleg en handige filmpjes de cursus heeft een goede opbouw, zowel theorie als praktijk komen aan bod. Wat ook echt een bonus is, is dat je met de medecursisten een aparte facebookgroep hebt waarin je alle vragen kunt stellen, ervaringen en foto’s kunt delen. In deze facebookgroep krijg je op alle vragen meteen antwoord van Lisette en van de mede-cursisten. Er worden leuke, handige tips en praktijkverhalen gedeeld met andere puppybaasjes. Erg fijn om zo snel advies te krijgen iedere keer! Ik vind deze cursus heel handig, het persoonlijke contact en het uitgebreide advies op momenten dat het nodig is en de rust en de tijd die ervoor genomen wordt. Groeten van Nicolette en Gijs!

______________________________________________

puppycursus cursist Evelyn RosierEvelyne Rosier-Kras uit Laren: “Beste Lisette, omdat ik pas later met onze pup Maddy naar de reguliere puppycursus kon, heb ik de cursus bij jou online gevolgd. Ik ben direct (met 8-9 weken) met haar aan de slag gegaan en het was voor ons een prima start! Maddy is heel trainbaar en de commando’s die we wekelijks doorkregen zitten er bij haar al goed in. We blijven herhalen! Ook de verdere informatie over verzorging en socialisatie zijn heel nuttig. Al met al een prima cursus, die mede door de eenvoud (dit bedoel ik positief, je wordt niet overvoerd met informatie), goed te volgen is. Hartelijk dank! Evelyne Rosier-Kras & Maddy

______________________________________________

puppycursus puppy RemyEduard Ernst: “Ik vond het heel leerzaam om aan de hand van de filmpjes de instructie te krijgen. Dat werkte ook heel goed. Het was mij snel duidelijk wat ik met mijn pup moest doen. Omdat mijn pup uit Bulgarije komt en ik zijn achtergrond niet ken, heb ik nog weleens getwijfeld of er niet van alles mis was met mijn hond of dat hij misschien iets elementairs gemist heeft, was hij wel gezoogd door zijn moeder? Daardoor heb ik mij wel zorgen gemaakt. Maar door door te gaan, draaide alles langzaam bij en heb ik er nu alle vertrouwen in dat het goed komt. Ook Lisette’s snelle respons op internet was prettig en ondersteunend. Dat geeft wel het gevoel dat er met je mee geleefd wordt en je er niet alleen voor staat. Ook al doe je de cursus in je eentje. Dit vind ik een fundamenteel stukje van de online cursus die er nooit af mag. Kortom ik vond het een prettige cursus, duidelijk en leerzaam.

______________________________________________

Puppycursus cursist YvonneYvonne van der Sterre uit Oisterwijk: “Beste Lisette, Suka en ik hebben veel aan deze 8-weekse online cursus gehad! De diverse commando’s kent Suka nu en ook qua achtergrondinformatie vond ik het een fijne cursus. Suka luistert nu zo goed, dat ik haar rustig los laat lopen op een zandpad en ze niet verder dan een meter of 10 van me wegloopt!! De cursus betreft niet alleen de trainingen, maar ook uitleg over bijvoorbeeld roedels, verzorging, socialisatie met andere dieren, beloningen etc etc. Bovendien kun je al je vragen stellen aan Lisette via de speciale Facebook pagina! Kortom een prima cursus, waarbij je niet gebonden bent aan speciale avonden bij een hondenschool, je kunt starten wanneer jij dat wilt en waarbij je alles in je eigen tempo kunt doen! Een echte aanrader dus! Suka en ik zijn dik tevreden! Yvonne van der Sterre

____________________________________________

Puppycursus cursistGreetje van Maenen: “De cursus is erg goed opgebouwd. Er is veel materiaal om te (blijven) bekijken en na te slaan, zowel thuis als onderweg. Het is leuk om naar de films te kijken en te zien hoe Lisette het beoogde resultaat bereikt. Als je het precies zo doet heb je snel resultaat en dat geeft een lekker gevoel. Mijn hondje wordt al blij als ik mijn clicker pak om te gaan oefenen.

De besloten FB-puppyclub is echt geweldig. Er wordt veel informatie gevraagd door de leden. Hierop geeft Lisette van Eechoud heel snel een reactie en/of advies. Het is grappig dat de leden van de FB-club de informatie uit de cursus weer doorgeven aan nieuwe leden. Het werkt dus aan alle kanten door.
Ik ben blij dat ik voor deze cursus heb gekozen. Lisette bedankt! Mijn totaaloordeel is over deze puppycursus is: Prima!”

______________________________________________

Puppycursus cursist Henny PlutoHenny Wind: “De puppy cursus vond ik heel prettig. Ik ben er mee begonnen in de zomervakantie toen de reguliere cursussen waren gestopt. Omdat ik vond dat Pluto het op dat moment nodig had (hij was toen bijna 12 weken) ben ik met de online cursus begonnen. De video instructies waren duidelijk en je kunt het meteen in de praktijk brengen op de plekken waar je komt. Wat vooral geweldig werkt is de facebook ondersteuningsgroep. Lisette geeft snel antwoord op je vragen en doet dat ook op een adequate en gedetailleerde manier, waaruit blijkt dat ze je vraag goed heeft gelezen. Zo nodig vraagt ze eerst nog door. Vervolgens krijg je van andere cursisten ook respons. Dat is niet alleen heel verhelderend, maar geeft ook een steun in de rug. Je ziet dan dat je niet de enige bent met een bepaald probleem. Ik vind het echt een aanrader deze cursus!

______________________________________________

Ben tevreden over deze puppycursus, voldoet echt aan mijn verwachtingen. Ben zelf al gans mijn leven actief met honden bezig, zowel op wedstrijdvlak als het begeleiden van hond en geleider. Dit is een puppycursus die ik op mijn eigen manier heb kunnen doen, gans anders dan in hondenscholen.

Thanks, Marc Albrecht (België)

Ja, deze puppycursus is ook zeker iets voor mij. Ik meld me graag aan!

N.B. Na betaling word je doorgestuurd naar de pagina met verdere informatie. Daar word je ook gevraagd om je gegevens, zodat je als cursist geregistreerd staat.

Heb Je Nog Vragen Over De Puppycursus?

Klik op de pup hieronder om de antwoorden op veel gestelde vragen te kunnen lezen

.

Zie Ik Jou Ook Met Je Pup Op Mijn Puppycursus?

Door hieronder op de knop te klikken, krijg je direct toegang tot week 1!

Is deze online puppycursus niet wat je zoekt? De puppycursus is ook verkrijgbaar als e-book. E-book “Dé Complete Puppycursus”Homepagina Je Liefste Hond