Au, mijn pootje!

Het komt voor dat je ziet dat er iets met je hond aan de hand is, maar dat jij en de dierenarts(en) niets kunnen vinden.

Zo ook Kyra, de Tibetaanse Terriër van HJ. Ze blijft maar op haar voorpoot kauwen totdat haar huid daar kaal wordt.

Ook trekt ze regelmatig met een van haar achterpoten, maar niet altijd.

Omdat er door de artsen niets gevonden wordt maar Kyra er wel last van heeft en minder wil spelen met haar maatje Silke (een Schapendoes), doe ik hier een oproep aan jullie.

Herkennen jullie de situatie van Kyra en wat zou er kunnen zijn? Als je HJ kan helpen, laat dan hieronder je reactie achter. Namens HJ alvast bedankt!

Over de schrijver
Ik begeleid inmiddels al heel wat jaren puppy eigenaren met hun pups. Soms onzekere pups, soms juist hele zelfverzekerde pups en alles wat daartussen zit. Met mijn online puppy-, puber- en spelcursussen, inclusief mijn ondersteuning waar mijn cursisten altijd op kunnen terugvallen, zijn er al heel veel fijne en warme banden opgebouwd tussen eigenaren en hun viervoeters.
Arno Jalving
Door

Arno Jalving

op 14 Sep 2012

Naar het bos gaan en dennenaalden plukken. Deze koken en goed uitzeven. Met het dennewater moet je de poten van HJ grondig wassen. Doe dit 2x daags en 2 weken lang en HJ is er vanaf.Max heeft hetzelfde gehad en was er met een week vanaf. Nu is de wond genezen en weer bijna dicht gegroeid met haar.

Annie Wagenaar
Door

Annie Wagenaar

op 11 Dec 2013

Ook ik had een Tibetaanse terriër met de zelfde klachten Ik ben er achter gekomen met uitlaten loop ik langs de paden, en daar spuiten ze gif neer voor het onkruid en daar kon mijn hond niet tegen Dus niet langs de paden lopen Vriendelijke groet Annie

Reactie plaatsen