Puppycursus online puppycoach hondentrainer Lisette van Eechoud gelderland noord-holland zuid-holland limburg groningen friesland drenthe overijssel noord-brabant zeeland utrecht flevoland

"Online Puppycursus Je Pup Trainen? Dat Kun Je Zelf!"

Puppycursus online Je Pup Trainen Dat Kun Je Zelf

Waarmee je die unieke band kunt opbouwen met je pup

Puppycoach hondentrainer Lisette van Eechoud

Van zeer ervaren hondentrainer/puppycoach Lisette van Eechoud

Puppycursus al meer dan 1000 cursisten succesvol

Die met succes deelnamen aan deze online puppycursus

Omdat ik regelmatig de vraag kreeg of mijn online puppycursus ook als cadeau gegeven kon worden, is de Cadeaubon hiervoor nu te koop!


Hoe gaat het in zijn werk? Via onderstaande knop koopt u de cadeaubon. De kosten zijn hetzelfde als dat u de puppycursus zou kopen. Na uw betaling, vragen wij u uw contactgegevens in te vullen. Uw betaling heeft een unieke referentie. U ontvangt de cadeaubon met referentie op het adres dat u opgeeft. U kunt op de cadeaubon zelf nog schrijven voor wie en van wie de cadeaubon is. Ook heeft u nog ruimte voor een korte boodschap.


De ontvanger kan met de link en het referentienummer op de cadeaubon, zijn lidmaatschap van de puppycursus activeren.


N.B.! Elke referentie kan maar een keer geactiveerd worden! 
Pup Bikkel Dianne Mooij Arnhem online puppycursus

Omdat ik de traditionele puppycursus bij mij in de buurt als negatief corrigerend ervaarde ben ik verder gaan zoeken. Al googelend kwam ik uit bij de cursus van Lisette van Eechoud. Ik twijfelde; leuke, wervende teksten, maar wie zat hier achter? En is dat wel wat, zo’n online cursus waarbij mijn hond niet fysiek in aanraking zou komen met honden zoals bij een live cursus? 


Lisette maakt haar belofte waar. Ze is wie ze zegt dat ze is. Ik had binnen een uur reactie op mijn mail met vragen. Daarna was de keuze voor de cursus snel gemaakt. 


De filmpjes met trainingsopdrachten zijn professioneel en duidelijk. De bijbehorende facebookgroep is een uitkomst. Je kan 24/7 je vragen stellen en hebt binnen enkele uren (vaak nog veel sneller) een antwoord waar je wat mee kan. Ook de herkenning van de groep is fijn en de verhalen en vragen van anderen. 


Lisette weet waar ze over praat. Ze is eerlijk en direct, maar ook met humor. En haar trainingsmethode is vriendelijk. Met respect voor de hond en zijn baas!


Mijn hond komt nu voortdurend in aanraking met soortgenoten. Ik heb op de cursus geleerd daar ontspannen en zelfverzekerd mee om te gaan. En weet ook hoe ik moet optreden bij honden die niet zo aardig reageren. Kortom deze cursus is van deze tijd. Ik raad hem iedereen aan!

Dianne Mooij uit Arnhem

In twee woorden "Super Enthousiast!"

De puppycursus van Lisette was voor mij een groot succes! Al voordat ik onze pup in huis had, had ik me aangemeld en kon ik me volledig voorbereiden op de komst en opvoeding van onze hond. Omdat het mijn eerste hond was, kon ik een heel positieve en zelfbewuste houding opbouwen in die periode voor de pup er was. Dit kan bij geen enkele cursus!

Ik voelde me ontzettend gesteund door Lisette , met elke vraag, waar dan ook over! De aan de cursus verbonden Facebook groep was daarnaast een enorme hulp bij alle vragen, de herkenning van de problemen, de oplossingen van eenieder en de deskundige begeleiding van Lisette hierin. Allemaal super leerzaam , leuk en gezellig. Je wilt in die beginperiode delen, uitwisselen en leren en daarin was deze cursus voor mij een groot succes!

Ik ben in twee woorden "super enthousiast" en raad deze puppycursus dan ook iedereen aan, ongeacht of je nog een andere cursus voor je pup ernaast wilt doen buitenshuis, wat op zich echt niet nodig is, maar misschien gewoon leuk. Voor mij is de ‘zware’ puppytijd hierdoor een feest geworden, genieten, leren, alles is verlopen zoals je hoopt dat het gaat. Met dank aan Lisette van Eechoud

Pup Wilson Pauline Lutmers van Eijnsbergen online puppycursus

Pauline Lutmers-van Eijnsbergen

Trouw geweest met de trainingen

Ik vond het een geweldige puppycursus en ik heb er heel wat van opgestoken. Goed onderbouwd met duidelijke uitleg en voorbeelden op de video. Ik heb voor deze puppycursus gekozen omdat ik met mijn 75 jaar geen zin meer had om elke week in kringetjes rond te lopen op een hondenschool. Ik ben heel trouw geweest met de trainingen, dat is ook nodig. Met alleen kijken kom je er niet.

Ik heb met mijn pup Djoeke een hele sterke band. Meer dan eerdere keren in een vereniging waar ik met mijn andere pups naar toe ben geweest en dat komt denk ik dat hij niet wordt afgeleid door andere honden maar helemaal gericht is op mij. Ik wil Lisette ook bedanken voor haar begeleiding. Dit was uitstekend en als ik ooit nog aan een nieuwe pup toekomt weet ik haar te vinden. Voor de toekomst Lisette, heel veel succes en misschien komt er ooit nog eens een vervolgcursus op de puppycursus. Mijn totaalbeoordeling over deze puppycursus is: Prima!”

Pup Djoeke Iene van den Berge online puppycursus

Iene van den Berge-van der Ree

In de zomervakantie

De puppycursus vond ik heel prettig. Ik ben er mee begonnen in de zomervakantie toen de reguliere cursussen waren gestopt. Omdat ik vond dat Pluto het op dat moment nodig had (hij was toen bijna 12 weken) ben ik met de online cursus begonnen. De video instructies waren duidelijk en je kunt het meteen in de praktijk brengen op de plekken waar je komt. Wat vooral geweldig werkt is de Facebook ondersteuningsgroep. Lisette geeft snel antwoord op je vragen en doet dat ook op een adequate en gedetailleerde manier, waaruit blijkt dat ze je vraag goed heeft gelezen. Zo nodig vraagt ze eerst nog door. Vervolgens krijg je van andere cursisten ook respons. Dat is niet alleen heel verhelderend, maar geeft ook een steun in de rug. Je ziet dan dat je niet de enige bent met een bepaald probleem. Ik vind het echt een aanrader deze cursus!

Pup Pluto Henny Wind online puppycursus

Henny Wind

Hoe ziet deze online puppycursus eruit?

Online puppycursus 8 weekse videocursus met ondersteuning

Iedere week ontvang je weer nieuwe cursusvideo's en instructie voor het trainen met je pup. Deze online puppycursus omvat alle instructie met betrekking tot het trainen en socialiseren van je pup zoals verwacht mag worden van een goede basiscursus. 


De cursus is weergegeven in 35 cursusvideo's. Daarnaast wordt er in tal van ondersteunende video's en in de ondersteuningsgroepen op Facebook, ook veel aandacht besteed aan socialisatie, honden- en puppygedrag en is er professionele ondersteuning beschikbaar van Lisette van Eechoud voor iedere vraag die je maar hebt op het gebied van het opvoeden van je pup.

Socialiseren van pups met online puppycursus mogelijk

Bepaal je eigen tijd en plaats van het trainen en het socialiseren van je pup. Dat kan in je eigen omgeving! Zo hoef je niet te reizen, kun je direct beginnen wanneer je daar zin in en tijd voor hebt, en kun je altijd de regenbuien of juist de felle zon vermijden.

Ondersteuning puppycursus online bij vragen

Lisette kan je met al je puppy opvoed- en gedragsvragen helpen en zal je snel en professioneel verder helpen wanneer je vastloopt. Ook kun je een beroep doen op de ondersteunende puppygroep op Facebook. Hierin zijn zowel Lisette als je medecursisten actief om je te helpen en om ervaringen met elkaar te delen.

e-book De Complete Puppycursus

Met alle instructie uit Lisette's puppycursus handig gebundeld. 

<a href='https://www.freepik.com/free-vector/flat-clapperboard-icon_838802.htm'>Designed by Freepik</a>

Alle puppy-opvoed-problematiek wordt tevens uitgewerkt in video's die ook continue aan de cursuswebsite worden toegevoegd.

Puppyexamen diploma puppycursus online Je Pup Trainen Dat Kun Je Zelf

Want is toch heel leuk om te weten of je alles inderdaad goed aangepakt en getraind hebt met je pup?! Daarom kun je Lisette het resultaat mailen en beoordeelt zij jullie puppyexamen. Als dat op alle vlakken minimaal voldoende is, ontvang je het diploma thuis. Haal je het examen niet gelijk de eerste keer, dan mag je het na een aantal weken nog eens proberen! Dit diploma geeft je toegang tot iedere vervolgcursus op een hondenschool.

Lees hier wat mijn puppycursisten vinden:

De cursus “Je pup trainen dat kun je zelf!” was een uitkomst voor mij en mijn Labradoodle pup. We konden trainen wanneer we wilden. Als ik de computer aandeed en de tune van de cursus begon ging hij er al helemaal voor zitten. Hij wist wat er ging komen en dat was een feestje. Ik heb heel veel aan de cursus gehad en doe nog dagelijks de training. Ook de theorie die in de cursus wordt behandeld vond ik geweldig. Kortom een cursus waar ik heel vrolijk van werd en het voordeel dat je altijd in een droge en warme omgeving kon trainen.

Puppy van puppycursist Carla Dikken online puppycursus Lisette van Eechoud

Carla Dikken

Wij vinden de cursus fantastisch! Alles is helder en je kan oefenen wanneer je wilt! De oefeningen zijn leuk om te oefenen en Kyra wordt er helemaal enthousiast van! Echt de moeite waard om in deze cursus te investeren!

Puppy van puppycursist Avalon Thenu online puppycursus Lisette van Eechoud

Avalon Thenu

Superleuk om te doen, baas en pup kregen echt lol in het oefenen! Vooral de vrolijke en enthousiasmerende manier van trainen sprak mij aan. De FB pagina is ook verslavend leuk en erg handig en de supersnelle en uitgebreide reacties van Lisette op vragen van medecursisten zijn top!

Pup Frederike Cath puppycursus online Lisette van Eechoud

Frederike Cath

Erg leuke cursus om samen met je hond te doen. Veel oefenen is het beste. Het leuke aan deze online cursus is dat je een les kunt bekijken als je er tijd voor hebt. Voor mij is dat ideaal, omdat ik onregelmatige uren werk.

We hebben veel plezier van de cursus. Zelfs onze oude hond (net 13 jaar geworden) doet mee als ze maar een beloning krijgt.

pup Alien Lageweg puppycursus online Lisette van Eechoud

Alien Lageweg

Super zo online! Fijn dat we steeds terug konden kijken…. Tommie heeft al veel onder de knie, halve bordercollie/labrador dus die zijn echt intelligent en leergierig… Leuk hoor! Echt een aanrader!

pup Karin Wille puppycursus online Lisette van Eechoud

Karin Wille

Goede cursus, duidelijke video’s, heldere achtergrondinformatie en snel antwoord op al je vragen. Je hoort vaak: Online? Maar dan socialiseert hij toch niet? Ik heb dit niet als nadeel gezien, juist al de informatie over socialiseren is goed. We nemen hem mee naar een hondenuitlaatveld en daar ontmoet hij genoeg andere honden. Het hele gezin doet nu mee aan de cursus!

pup Paul Dijs puppycursus online Lisette van Eechoud

Paul Dijs

Wat een uitkomst!! Wij wilden heel graag met onze Labrador pup op puppytraining. Aangezien wij een groot gezin hebben, vonden wij het belangrijk om alle “neuzen” van ons gezin dezelfde kant op te hebben en iedereen hierin te betrekken. En dat is zeker gelukt! Elke week weer ontvingen wij duidelijk filmpjes die we allemaal zoveel als wij wilden, konden bekijken. We hebben ontzettend veel informatie gekregen en veel geleerd. Ook de feedback op vragen is fijn. Kortom wij zijn erg tevreden. Een absolute aanrader!!!

Puppy puppycursus Nicole van de Dool

Nicole van den Dool

De online puppycursus heb ik als heel fijn ervaren. De uitleg op de video’s is heel duidelijk!

Mijn pup kan alle commando’s uitvoeren. Verdere info is ook duidelijk uitgelegd.

De FB groep is ook heel fijn en ook leuk, de problemen die je tegenkomt kan je daar kwijt. Van Lisette krijg je antwoord op je vragen en de andere cursisten vertellen hun ervaringen, daar heb je echt baat bij. Ook alle foto’s van de pups geweldig!! 

pup puppycursus Marianne Romeijn

Marianne Romeijn

Hallo Lisette. Ik vind de puppycursus heel erg goed, vooral omdat jij met de clicker werkt. Ik had er wel ervaring mee omdat ik hem eens ergens bij gekregen had. Maar nu heb ik er dus echt mee gewerkt (en nog steeds).

Puck is een klein hondje met veel pit. Ook is ze heel lief, maar ze heeft een eigen wil. En dat moeten we met de klikker en beloningen geduldig oefenen,…..en dat gaat heel goed!

Puck is heel erg sociaal, naar alle honden, kinderen en grote mensen. Ze is ook nergens bang voor…:-)) Ze gaat veel los mee, komt meteen op het commando.…. “kom voor”. Gaat netjes voor me zitten en wacht heel geduldig. Ik ben dan ook heel erg tevreden over deze puppycursus.

Ze gaat ook goed af liggen en dan kan ik best een stuk lopen en weer terug! Ik ga dan naast haar staan en dan klik en de beloning. Natuurlijk gaat het ook nog wel eens fout,….maar ik ben heel erg tevreden . Ook de Facebookgroep vind ik erg goed! Je leert zo veel van elkaar, geweldig! Bij deze wil ik jou dan ook erg bedanken voor wat je allemaal doet! Groetjes van Puck …en Ria

Pup puck puppycursus Ria de Wissel

Ria de Wissel

Ik vond deze puppycursus erg leerzaam. Het fijne van deze cursus is ook dat je op ieder moment terug kunt vallen op de Lisette. Bij iedere vraag die je stelt krijg je supersnel antwoord! Van de vragen (en antwoorden) van de andere cursisten kun je ook weer veel leren! Dit in tegenstelling tot een wekelijks samenkomen op een puppycursus. Ben heel tevreden en zou het iedereen aanraden! 
Pup Pippa puppycursus Wendy van Weelden Centen

Wendy van Weelden - Centen

De online puppycursus gaf de perfecte start met onze pup. Duidelijke uitleg en handige filmpjes de cursus heeft een goede opbouw, zowel theorie als praktijk komen aan bod. Wat ook echt een bonus is, is dat je met de medecursisten een aparte facebookgroep hebt waarin je alle vragen kunt stellen, ervaringen en foto’s kunt delen. In deze facebookgroep krijg je op alle vragen meteen antwoord van Lisette en van de mede-cursisten. Er worden leuke, handige tips en praktijkverhalen gedeeld met andere puppybaasjes. Erg fijn om zo snel advies te krijgen iedere keer! Ik vind deze cursus heel handig, het persoonlijke contact en het uitgebreide advies op momenten dat het nodig is en de rust en de tijd die ervoor genomen wordt. Groeten van Nicolette en Gijs!

Nicolette Brink

Beste Lisette, omdat ik pas later met onze pup Maddy naar de reguliere puppycursus kon, heb ik de cursus bij jou online gevolgd. Ik ben direct (met 8-9 weken) met haar aan de slag gegaan en het was voor ons een prima start! Maddy is heel trainbaar en de commando’s die we wekelijks doorkregen zitten er bij haar al goed in. We blijven herhalen! Ook de verdere informatie over verzorging en socialisatie zijn heel nuttig. Al met al een prima cursus, die mede door de eenvoud (dit bedoel ik positief, je wordt niet overvoerd met informatie), goed te volgen is. Hartelijk dank! Evelyne Rosier-Kras & Maddy
pup Maddy puppycursus Evelyne Rosier Kras

Evelyne Rosier-Kras

Ik vond het heel leerzaam om aan de hand van de filmpjes de instructie te krijgen. Dat werkte ook heel goed. Het was mij snel duidelijk wat ik met mijn pup moest doen. Omdat mijn pup uit Bulgarije komt en ik zijn achtergrond niet ken, heb ik nog weleens getwijfeld of er niet van alles mis was met mijn hond of dat hij misschien iets elementairs gemist heeft, was hij wel gezoogd door zijn moeder? Daardoor heb ik mij wel zorgen gemaakt. Maar door door te gaan, draaide alles langzaam bij en heb ik er nu alle vertrouwen in dat het goed komt. Ook Lisette’s snelle respons op internet was prettig en ondersteunend. Dat geeft wel het gevoel dat er met je mee geleefd wordt en je er niet alleen voor staat. Ook al doe je de cursus in je eentje. Dit vind ik een fundamenteel stukje van de online cursus die er nooit af mag. Kortom ik vond het een prettige cursus, duidelijk en leerzaam.
Puppy puppycursus Eduard Ernst

Eduard Ernst

Beste Lisette, Suka en ik hebben veel aan deze 8-weekse online cursus gehad! De diverse commando’s kent Suka nu en ook qua achtergrondinformatie vond ik het een fijne cursus. Suka luistert nu zo goed, dat ik haar rustig los laat lopen op een zandpad en ze niet verder dan een meter of 10 van me wegloopt!! De cursus betreft niet alleen de trainingen, maar ook uitleg over bijvoorbeeld roedels, verzorging, socialisatie met andere dieren, beloningen etc etc. Bovendien kun je al je vragen stellen aan Lisette via de speciale Facebook pagina! Kortom een prima cursus, waarbij je niet gebonden bent aan speciale avonden bij een hondenschool, je kunt starten wanneer jij dat wilt en waarbij je alles in je eigen tempo kunt doen! Een echte aanrader dus! Suka en ik zijn dik tevreden!
Pup Suka puppycursus Yvonne van der Sterre

Yvonne van der Sterre

De cursus is erg goed opgebouwd. Er is veel materiaal om te (blijven) bekijken en na te slaan, zowel thuis als onderweg. Het is leuk om naar de films te kijken en te zien hoe Lisette het beoogde resultaat bereikt. Als je het precies zo doet heb je snel resultaat en dat geeft een lekker gevoel. Mijn hondje wordt al blij als ik mijn clicker pak om te gaan oefenen.

De besloten FB-puppyclub is echt geweldig. Er wordt veel informatie gevraagd door de leden. Hierop geeft Lisette van Eechoud heel snel een reactie en/of advies. Het is grappig dat de leden van de FB-club de informatie uit de cursus weer doorgeven aan nieuwe leden. Het werkt dus aan alle kanten door.

Ik ben blij dat ik voor deze cursus heb gekozen. Lisette bedankt!

Pup puppycursus Greetje van Maenen

Greetje van Maenen

Puppy Sheela van puppycursist Margreet Heuvelman online puppycursus Lisette van Eechoud

Heb je nog een vraag? 

Kijk bij mijn veelgestelde vragen of Neem contact met mij op!

Graag tot ziens bij mijn puppycursus!

Lisette van Eechoud

Puppycoach professioneel hondentrainer Lisette van Eechoud