Page content

Contact over de puppycursus

Vul hieronder je vraag of opmerking in over de puppycursus “Je Pup Trainen? Dat Kun Je Zelf!”
Ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug.

Comment Section

4 reacties op “Contact over de puppycursus


Door Manfred op 14 mei 2014

Beste Lisette,

Ik zou graag willen weten tot welke leeftijd van de hond je deze cursus kan volgen?
Onze hond is nu 10 maanden oud en ik wil toch graag nog een cursus doen met hem.

Alvast bedankt voor je reactie.

Met vriendelijke groet,

Manfred


Door Lisette - Je Liefste Hond op 14 mei 2014

Dag Manfred,

Het is heel goed mogelijk de puppycursus nog te doen hoor. Mijn oudste cursist was al 10 jaar en 1 maand en nooit eerder opgevoed. Ook dat is goed gekomen šŸ˜‰

Natuurlijk is het idealer als je direct met 8/9 weken kunt beginnen, maar het is zeker goed voor elke hond en baasje, om deze basiscursus te gaan volgen.

Hartelijke groeten en wellicht tot ziens in de puppycursus!

Lisette van Eechoud


Door Maria Hoebergen op 27 oktober 2014

Hallo Lisette,
We hebben onze labradoodle pup in de buurt op puppy cursus gedaan omdat ze sociaal met andere honden kon leren omgaan.
Ik heb al goede tips van jou gezien en vraag je nu om een tweede mening omtrent een probleem; ze is nu 8 maanden en leert en luistert al best goed, maar is ook wel nog een echte pup, uitproberen en happen tijdens spelen. Maar als ze iets in haar bek heeft wat ze niet wil loslaten, doet ze echt vals. Ze laat het soms vallen als ik haar dan met hoofd en al op de grond platdruk. Volgens de cursusleider is dit normaal, maar ik maak me zorgen, ook al is ze verder heel leuk en lief! Het kan tenslotte ook soms gevaarlijk zijn om door te slikken.Dingen die niet lekker zijn, laat ze los of kan ik ruilen. Moet ik haar met rust laten ondanks risico of heb je een advies?
Zo ja, heel hartelijk bedankt!
Gr. Maria


Door Lisette - Je Liefste Hond op 28 oktober 2014

Dag Maria,

Ik schrik van je aanpak. Realiseer je dat een hond alleen maar door een verkeerde behandeling/opvoeding vals kan reageren. Ik heb sterk de indruk dat er niet goed gewerkt is aan de vertrouwensband tussen jou en je pup. Mijn puppycursus/basiscursus is geheel gericht op het positief trainen en opvoeden van je pup of hond. Daar werken we aan die vertrouwensband met name. Het tegen de grond drukken van je hond is hierbij totaal not done! Ik zou zeggen, meld je aan voor de puppycursus en ga opnieuw het traject aan met je hond om hem vanaf de basis positief te benaderen en leer waarom de aanpak die je nu hanteert niet tot een prettige relatie met je hond zal leiden..

Hartelijke groeten,
Lisette

Plaats een reactie


*