De populairste hondennamen

De populairste hondennamen

Volgens Editie.nl zijn de populairste hondennamen dit jaar (2012):

1) Luna
2) Max
3) Diesel
4) Bo
5) Lady

Mocht je nog een originelere naam weten voor ons nieuwe zwarte Labrador-teefje dat begin oktober bij ons komt, laat het weten!

De bedenker van de leukste naam wordt beloond en ontvangt mijn e-book “De Tien Meest Populaire Hondenrassen” helemaal gratis!

Over de schrijver
Ik begeleid inmiddels al heel wat jaren puppy eigenaren met hun pups. Soms onzekere pups, soms juist hele zelfverzekerde pups en alles wat daartussen zit. Met mijn online puppy-, puber- en spelcursussen, inclusief mijn ondersteuning waar mijn cursisten altijd op kunnen terugvallen, zijn er al heel veel fijne en warme banden opgebouwd tussen eigenaren en hun viervoeters.
Eva
Door

Eva

op 15 Jul 2016

diesel blijft leuk!

Reactie plaatsen