Hondenuitlaatservice

Als je een hond hebt, kan het weleens gebeuren dat je hem een keer niet kunt uitlaten. Door het werk is er op bepaalde dagen helemaal niemand thuis of het komt voor dat je eens een paar dagen ziek bent. Ook dan wil je hond natuurlijk even lekker naar buiten om te spelen met soortgenoten, zijn behoefte te doen en lekker zijn energie kwijt te kunnen.  Het gebruik maken van een hondenuitlaatservice is dan zeker een goed idee. Tenzij je natuurlijk nog een andere hondvriendelijke oplossing kunt vinden.

De hondenuitlaatservices schieten als paddenstoelen uit de grond. Er is dus wel degelijk behoefte aan. Ik ken een aantal mensen die zo’n service bieden hier in de buurt. Ze hebben echt hart voor de honden en genieten van het wandelen met hen. Hele roedels tegelijk zie je hier op de hei of in het bos lopen. Prachtig!

Onlangs ben ik met twee van deze hondenuitlaatservices meegewandeld. Een ervaring op zich! Wat hebben die honden het gezellig met elkaar! En geen hond raakt echt kwijt, natuurlijk omdat ze zelf graag bij de groep blijven maar ook dankzij de bandjes die ze omkrijgen van de betreffende hondenuitlaatservice waarop het telefoonnummer vermeld staat.

Mocht je overwegen om een beroep op zo’n hondenuitlaatservice te doen, maak dan eens een afspraak. Ze komen graag langs om je alle informatie te geven die je nodig hebt. Daarnaast kun je misschien eens mee om te kijken hoe de uitlaatrondes in zijn werk gaan en hoe jouw hond zich voelt in de groep.

Mocht je structureel een beroep willen doen op de hondenuitlaatservice, dan kun je daarvoor goedkopere abonnementen of aantal-wandelingen-kaarten voor kopen. Een eenmalige wandeling kost rond de € 10,- Sluit je een abonnement af, dan kost een wandeling omgerekend ongeveer € 7,50 per keer.

Over de schrijver
Ik begeleid inmiddels al heel wat jaren puppy eigenaren met hun pups. Soms onzekere pups, soms juist hele zelfverzekerde pups en alles wat daartussen zit. Met mijn online puppy-, puber- en spelcursussen, inclusief mijn ondersteuning waar mijn cursisten altijd op kunnen terugvallen, zijn er al heel veel fijne en warme banden opgebouwd tussen eigenaren en hun viervoeters.
Reactie plaatsen