Meewandelen met de hondenuitlaatservice

Meewandelen met de hondenuitlaatservice

Onlangs ben ik met Daphne Buijs van Hondenuitlaatservice “Wandel & Zo” uit Huissen mee geweest met de middagwandeling. Het was erg leuk om te zien hoe Daphne met de honden omgaat en de honden met haar.

De dag erna ben ik ’s ochtends met Magda van de Wijngaart van Hondenuitlaatservice “Friends” uit Rozendaal op pad geweest naar de hei. Magda houdt haar club uitlaathonden bewust klein omdat ze dat prettiger vindt. Ze neemt maximaal 6 honden mee. Ook bij Magda genieten zij en de honden zichtbaar.

Zelf heb ik altijd ruim de tijd om mijn honden uit te laten. Maar heb je dat nou niet elke dag? Dan is een hondenuitlaatservice als die van Daphne of Magda wel iets voor jouw hond!

Ik vond het super leuk om te zien hoe beide dames met de honden omgingen. Ze hebben echt hart voor hun viervoeters! Dus mocht ik nog eens omhoog zitten en zelf mijn honden niet uit kunnen laten, dan bel ik zeker een van hen om mijn honden mee te laten gaan met hun hondenuitlaatservice.

Dus mocht je zelf geen tijd hebben om je hond uit te laten, de hondenuitlaatservice is zeker een aanrader! Tip: informeer van te voren of het mogelijk is een keer mee wandelen. Zo kun je beoordelen of de hondenuitlaatservice bij jou in de buurt, wat voor jou en je hond is.

Overal in Nederland zijn er van dit soort hondenuitlaatservices te vinden.

Hieronder twee filmpjes van mijn wandelingen samen met hondenuitlaatservices Wandel & Zo en Friends.

Over de schrijver
Ik begeleid inmiddels al heel wat jaren puppy eigenaren met hun pups. Soms onzekere pups, soms juist hele zelfverzekerde pups en alles wat daartussen zit. Met mijn online puppy-, puber- en spelcursussen, inclusief mijn ondersteuning waar mijn cursisten altijd op kunnen terugvallen, zijn er al heel veel fijne en warme banden opgebouwd tussen eigenaren en hun viervoeters.
Reactie plaatsen