Page content

Over mij en Je Liefste Hond

Over mij en Je Liefste Hond

Met “Je Liefste Hond” ben ik eigenlijk gewoon een beetje doorgeslagen in mijn liefde voor honden…

Het begon al toen ik zes was en wij onze eerste pup kregen thuis. Het was een Duitse Staande hond en we noemden hem Rakker. Ik vond hem geweldig en was daarom vaak in de buurt van deze kleine hond te vinden. Natuurlijk moest hij nog veel slapen en rusten. Dat was voor mij toen natuurlijk best lastig.

Twee jaar later kwam er een Labrador bij. Vervolgens weer een Duitse Staande hond en een mengelmoesje. We hadden eigenlijk altijd twee honden tegelijk.

Ook nu ik zelf een gezin heb met drie kinderen, hebben we altijd twee honden. Sinds kort is daar een derde hond bijgekomen in co-ouderschap. De oudste is blonde labrador reu, Spot. Beer is ons zwarte Labrador teefje. En onze jongste aanwinst is double chocolate standaard teckel Loetje. Echt heerlijke gezinshonden! En de combinatie is geweldig!

Daarnaast ben ik gediplomeerd hondentrainer en kynologe. Sinds oktober 2003 heb ik een aantal jaren de puppycursus en de cursussen gehoorzaamheid I en II verzorgd bij diverse hondenscholen en als privé-hondentraining. Met mijn aanpak help ik hondenbazen met de opvoeding en training van hun hond. Het is mooi om te zien dat zij zich ontwikkelen tot prettige en gehoorzame honden.

Het trainen van pups en pubers heeft mijn voorkeur. Ik vind niets leuker dan dat! Die onstuimigheid en dat enthousiasme, vind ik geweldig! Momenteel heb ik al vele hondenbaasjes geholpen bij de training van hun pups en het begeleiden van hun pubers.

Om nog meer hondenbazen te kunnen helpen, heb ik mijn puppycursus uitgebracht als online cursus “Je Pup Trainen? Dat Kun Je Zelf!” Deze is inclusief mijn begeleiding, online te volgen voor € 137,-  Het is exact dezelfde puppycursus als die ik privé geef, alleen scheelt dat natuurlijk aanzienlijk in de kosten. Voor mijn privé lessen betaal je namelijk € 50,- per les en de cursus bevat 8 lessen.

Daarnaast heb ik een e-book geschreven genaamd “De Complete Puppycursus”. Met mijn informatie, e-book en online puppycursus wil ik bereiken dat nog veel meer hondenbaasjes op een juiste manier leren omgaan met hun viervoeter. Daarmee bouw je een vriendschapsband op voor het leven.

Ik heb daarnaast altijd nog heel veel tips voor je. Via deze website houd ik je daarvan op de hoogte!

Veel plezier op mijn website!

Lisette van Eechoud