Page content

Partnerprogramma ebook

“Het Enige Wat Je Hoeft Te Doen is Mensen Naar Mijn Website Sturen &
Je Ontvangt 50% Van Elke Verkoop!”

 

Afzender: Lisette van Eechoud
Onderwerp: Verdien € 8,50 per verkoop van mijn e-books of € 30,- per verkoop van mijn online puppycursus

Beste lezer,

Op deze pagina vind je alle informatie en materiaal dat je kunt gebruiken om aan dit partnerprogramma mee te doen. Met dit programma kun jij 50% van de opbrengst krijgen van mijn e-books (welke ik verkoop voor € 17) . Je verdient dus € 8,50 voor elke verkoop die jij realiseert. Daarnaast ontvang je tevens 50% van toekomstige verkopen door diezelfde door jou aangebrachte klant. Je hoeft daarvoor alleen de onderstaande 3 stappen te doorlopen:

Stap 1

Registreer jezelf gratis als affiliate voor mijn partnerprogramma op www.paypro.nl (een affiliate is een samenwerkingsverband). Registreren bij PayPro is gratis en eenvoudig, het zal je niet meer dan 10 minuten kosten.

Stap 2

Wanneer je een account hebt aangemaakt log dan in bij PayPro en klik op de knop productoverzicht (in de linker kantlijn/menu). Ga vervolgens naar de categorie “anders” en zoek in de lijst in het midden van de pagina mijn e-books: “De Tien Meest Populaire Hondenrassen plus Bonus” en “Dé Complete Puppycursus” op. Daarnaast kun je dus ook mijn online puppycursus “Je Pup Trainen? Dat Kun Je Zelf!” promoten.  Je ziet bij elke product een blauwe link staan, hierbij staat de tekst: Promoot dit product met jouw eigen unieke URL. Dit is jouw unieke affiliate link. Wanneer je er op klikt ga je naar mijn website maar wordt er geregistreerd dat je via jouw link bent gekomen. Deze link is 100% uniek voor jou!

Stap 3

Kopieer deze link zodat je deze kunt gebruiken om mijn website mee te promoten, wanneer iemand mijn e-book of online pupcursus aanschaft via jouw unieke link ontvang jij € 8,50 resp. € 20,-. Je kunt nu beginnen met promoten, elke verkoop levert je € 8,50/€ 20,- op, PayPro betaalt je je verdiensten elke twee weken uit.

Wat gebeurt er precies als er iemand op mijn affiliatelink klikt?

Dan komt hij met jouw code op een van mijn verkooppagina’s uit. Gaat hij dan over tot het kopen van het product, dan herkent het PayPro-systeem jouw code die gekoppeld is aan deze bezoeker en nu dus koper van een van mijn producten. PayPro zal jou daardoor de affiliatefee toekennen die vastgelegd is voor het betreffende product.

Ook als ik via e-mails aan de door jou doorgestuurde bezoeker alsnog een product verkoop wordt er automatisch vastgelegd dat de klant via jouw link is gekomen en dat jij dus de commissie uitbetaald krijgt (er wordt een cookie weggeschreven op de computer van de bezoeker zodra hij op jouw link klikt). Ik heb het verzamelen van e-mailadressen er tussen gezet om de kans op verkopen te verhogen en zo dus een win-win situatie te creëren.

Wat vind je verder op deze pagina?

Ik kan me voorstellen dat je niet heel veel kunt met alleen deze link, daarom vind je op deze pagina eveneens het promotiemateriaal. Dit promotiemateriaal kun je op je website plaatsen en jouw eigen link aan koppelen om mensen naar mijn website te krijgen.

Tip: Sla deze pagina op in je favorieten zodat je te allen tijde gemakkelijk bij de informatie kunt, deze pagina wordt constant uitgebreid en aangevuld met informatie en materialen.


Promotiematerialen

Hieronder vind je de 3d-covers van mijn producten.

Comment Section

0 reacties op “Partnerprogramma ebook

Plaats een reactie


*