Passen jij en de hond bij elkaar?

Passen jij en de hond bij elkaar?

Wellicht denk je al langer over het kopen van een hond. En misschien ook nog maar een paar dagen. Maar iedereen die er over aan het nadenken is, voelt een soort kriebel in zijn buik. Het is ook niet niks!

Ik heb helaas al (te) veel mensen om me heen, de verkeerde keuze zien maken. Dat vind ik lastig om te zien. Iedere baas en iedere hond, heeft recht op passend gezelschap! Als je de juiste keuze maakt, kun je een geweldige tijd met je hond beleven!

Mijn advies is daarom aan iedere potentiële hondenkoper: Ken jezelf én ken de hond die je op het oog hebt! Zorg dat je goed geïnformeerd bent over zijn karakter. Ga na of je de zorg die de hond van je keuze nodig heeft, kan bieden.

Ben je daarvan niet overtuigd? Begin dan niet aan de hond die je op het oog had! Onderzoek of er alternatieven zijn die beter bij je passen!

Een hond kan je leven verrijken en jij die van de hond. Mits je de juiste beslissing neemt!

 

 

Over de schrijver
Ik begeleid inmiddels al heel wat jaren puppy eigenaren met hun pups. Soms onzekere pups, soms juist hele zelfverzekerde pups en alles wat daartussen zit. Met mijn online puppy-, puber- en spelcursussen, inclusief mijn ondersteuning waar mijn cursisten altijd op kunnen terugvallen, zijn er al heel veel fijne en warme banden opgebouwd tussen eigenaren en hun viervoeters.
inge
Door

inge

op 07 Sep 2012

Grappig, uit de test kwam Duitse Herder. Laat ik nou van huis uit met Duitsers te zijn opgegroeid. Heb nu Briards en een Hollander.

Reactie plaatsen