Pup opvoeden in Corona tijd

Pup opvoeden in Corona tijd

Wat is het een troost en houvast als je in deze beperkende Corona tijd een pup mag verwelkom thuis. Je zal er veel mee bezig zijn en zo’n hummel geeft je veel liefde. Wanneer je een gezin hebt met kinderen, is dit ook voor hen een heerlijke afleiding waarop ze zich kunnen richten. Naast het gevraagde schoolwerk natuurlijk, waar nu ook vrijwel alle kinderen online mee bezig zijn.

Opvoeden van je pup

Natuurlijk moet de pup wel goed worden opgevoed. Het is voor het verdere leven van de pup binnen jullie gezin, veruit het beste als hij in de eerste maanden de basisopvoeding krijgt. Maar in veel gevallen is het al niet meer mogelijk om naar een hondenschool te gaan omdat deze gesloten zijn. En helaas ziet het ernaar uit dat dat voorlopig zo blijft.

Puppycursus online in corona tijd

Extra drukte bij mijn online puppycursus

Het is natuurlijk niet zo gek dat ik nu al drukte ervaar door extra aanmeldingen voor mijn online puppycursus. Normaal is de lente altijd al drukker met pups en hun baasjes, maar nu willen nog meer mensen toch veilig zelf hun pup kunnen opvoeden in hun eigen omgeving.

Klaar voor antwoorden op jouw puppy opvoedings- en gedragsvragen

Volg je mijn online puppycursus dan heb je de mogelijkheid om mij 24 uur per dag vragen te stellen. Dit kan in de speciale ondersteunende puppygroep op Facebook of via de mail. Ook de vragen die je hebt als het gaat om het Corona virus in combinatie wat nou wel en niet kan met je pup, zal ik beantwoorden in mijn begeleiding van jou als pupbaasje. Voor kinderen is het daarnaast ook fijn dat ze mee kunnen kijken naar de video’s van de puppycursus waarin ik voor doe wat de bedoeling is. Dat is ook voor hen begrijpelijk en makkelijk na te doen.

Via mijn informatieve puppycursus pagina vind je meer informatie en kun je mijn puppycursus bestellen. Nadat je dat gedaan hebt, kun je direct beginnen!

Over de schrijver
Ik begeleid inmiddels al heel wat jaren puppy eigenaren met hun pups. Soms onzekere pups, soms juist hele zelfverzekerde pups en alles wat daartussen zit. Met mijn online puppy-, puber- en spelcursussen, inclusief mijn ondersteuning waar mijn cursisten altijd op kunnen terugvallen, zijn er al heel veel fijne en warme banden opgebouwd tussen eigenaren en hun viervoeters.
Reactie plaatsen