Page content

Reviews online Puppycursus

Dit vinden cursisten van deze puppycursus:

Inmiddels hebben al heel veel cursisten mijn puppycursus met goed resultaat gevolgd. Ik vraag ze na afloop altijd om een review van de puppycursus.

Een aantal ervan staan op de verkooppagina van deze puppycursus (klik hier om daar naartoe te gaan). Maar omdat het er inmiddels erg veel worden, lees je de overige reviews op deze pagina.

Dit is wat cursisten van deze puppycursus vinden:

Puppy puppycurcus Desirée Peeters

Desirée Peeters: “Ik was op zoek naar een puppycursus, maar wilde het liefst in mijn eigen tijd/op mijn eigen tempo en in de buurt een cursus volgen.

Gelukkig vond ik de online-cursus van Lisette. Het allergrootste voordeel van deze cursus vind ik dat je niet op een bepaalde tijd, bij vaak nat, koud of vies weer naar je cursus moest. Maar dat je zelf bepaalt wanneer je traint met je pup. Wat een uitkomst!

Het is een geweldige cursus. Je krijgt iedere week een stukje theorie (heel handig als extra informatie) en een stukje training. Fijn om te zien hoe je het een en ander moet aanpakken, en verder heb je altijd de mogelijkheid om Lisette een vraag te stellen.

Je krijgt vrijwel direct antwoord. Kortom, niet lang twijfelen, gewoon deze cursus volgen! Mijn totaalbeoordeling van deze puppycursus is prima!”

___________________________________________

Rilana SpithTom van Rilanaorst: “Toen wij in oktober Tommy kregen, ben ik gelijk bij Lisette de online puppycursus gaan volgen. En wat ben ik daar blij mee. De cursus is helder en verdeeld in weken. Je kunt het zo vaak als je maar wilt terugkijken. Maar het leukste en beste aan de cursus is toch wel de ondersteuning die je van Lisette krijgt. Ik zou daarom echt aanraden de ondersteunende variant te kiezen. Juist als je pup/puberhond gedrag vertoont dat je niet terugvindt in het ‘boekje’, heeft Lisette altijd snel en duidelijk antwoord. Wat Lisette mij daardoor het meest gegeven heeft en wat het waardevolste is? Zelfverzekerdheid richting mijn hond. Dankzij Lisette ben ik de leider en niet Tommy en daarvoor ben ik haar ontzettend dankbaar!”

____________________________________________

image

Sanne Bierens uit Haarlem: “Fijne cursus: allereerst werd alles heel rustig en duidelijk uitgelegd. Daarnaast waren de thema’s goed bruikbaar in de praktijk. Ook was het, in ons geval, fijn de cursus in ons eigen tempo te volgen! Ik denk dat ik nog wel ns terug zal kijken naar sommige filmpjes, dat is ook handig!”

 

____________________________________________

 

Buddy pup puppycursus Annelies van Trierum

Annelies van Trierum uit Spijkenisse “Ik vond de puppycursus heel handig, omdat ik thuis op mijn eigen tempo kon trainen. Ik heb met veel plezier de cursus gevolgd en eigenlijk jammer dat het klaar is.
Buddy is slim en leert erg makkelijk, dus als ik sommige problemen lees heb ik wel een beetje geluk met mijn puppy. Ik heb veel gehad aan de facebook groep, waar je de problemen op kunt zoeken en lezen. Ik had weinig tijd omdat ik in de avond werk om naar een gewone cursus te gaan, dus ideaal. Dank je wel Lisette. Mijn totaaloordeel over deze cursus: Prima!”

____________________________________________

 

Puppy Jakov Puppycursus

Johanna Evers: “Geweldige cursus! Duidelijke en goede respons via Facebook. Jajov kent alles. Ook weer duidelijk dat de eigenaar het meest hiervan opsteekt 😉 De aandacht voor het socialisatieproces vind ik goed! Brede cursus ook technisch! Mijn totaalbeoordeling: Prima!”

______________________________________________

Jacomien Glasbergen: “Ik heb met plezier de puppy cursus gevolgd, ook al is SNUF nu 2 jaar oud.  SNUF is mijns inziens nog liever geworden, maar vooral gehoorzamer. Ik ben daardoor ook aardiger geworden voor SNUF, zoals ‘vollig’ op een vrolijke wijze ipv ‘volg’ op een strenge manier. Alle info via medecursisten zijn ook plezierig en leerzaam. Hartelijk dank voor de goede begeleiding!”

 ______________________________________________

Peter van Dijk: Toaaloordeel van deze puppycursus: Prima – Echt heel leuk en interessant, goed verzorgd en informatief. Gewoon top! Groeten, Peter

Puppy Guus Puppycursus Marita van Wijngaarden______________________________________________

Marita van Wijngaarden: “Heel goed opgebouwd, is overzichtelijk, to the point en erg nuttig. Totaalbeoordeling: Prima!”

______________________________________________

 

Hallo Lisette,

Hierbij wil ik je graag informeren over onze ervaring met de digitale cursus.

De voordelen voor ons:

 • Trainen wanneer je wilt in je eigen omgeving zonder “andere” pups, waardoor de aandacht perfect is.
 • We hebben het clicksysteem niet gebruikt, maar iedere keer “goed zo” (stem) gebruikt.
 • Je instructies zijn helder en werken prima.
 • Onze pup is een zwitserse herder en bijzonder leergierig en alles ging zeer naar wens.
 • We hebben de socialisatie o.i. ideaal kunnen doorlopen, omdat we op 3 honderd meter een losloopgebied hebben met een fraaie groep goed gesocialiseerde honden en ook een aantal prima
  eigenaren.
 • We zijn door het centrum van de stad gelopen, langs de treinen, de vuilniswgen etc, ze is nergens bang voor (vanuit de fokker heet ze “fearless, en dat klopt dus)
 • Ze is zeer zelfverzekerd en speelt nagenoeg met alle honden, behalve met de honden uit de groepen: argentijnse dog, staffords,bulldogs etc.
 • Ze heeft alle opdrachten prima uitgevoerd.
 • We laten haar nu altijd loslopen en het commando blijf, naast en kom voor, zit en af gaan meer dan uitstekend.

Het enige nadeel van de cursus voor ons persoonlijk vinden we, dat de inhoud een iets hogere moeilijkheidsgraad zouden mogen hebben. Dit is onze derde hond en veel van de cursus zat al in ons hoofd. Het grote voordeel van jouw digitale cursus is, dat je ons wel stimuleerde om het iedere week te doen en dat werkte prima! Wij promoten de cursus in onze omgeving en worden soms uitgelachen omdat we het digitaal doen. Het heeft ons inziens alleen maar voordelen, tenminste als je wel in de gelegenheid bent om de hond met andere honden te kunnen laten socialiseren. Hartelijk dank voor de nette presentatie, jouw enthousiasme en veel succes met de andere  cursisten.

Met vriendelijke groeten, Albert en Karla Vroklage

______________________________________________

Puppycursus puppy ZaraNicole Marcelissen: Wij hebben de puppycursus met het hele gezin kunnen volgen. Dit zagen we echt als voordeel.
Het zijn duidelijke filmpjes met een duidelijke uitleg. Ook het vragen stellen via facebook vonden we erg fijn. We kregen/krijgen snel een antwoord op onze vragen. Al met al zijn we dus erg tevreden over deze online puppycursus. Totaaloordeel: Prima!

______________________________________________

Charissa van den Eertwegh: Beste Lisette, We zijn erg enthousiast over deze puppycursus! De instructiefilmpjes zijn prima en helder! Het is heel prettig dat we de filmpjes ook nog herhaaldelijk terug kunnen kijken met de kinderen. De combinatie met het facebook-forum vind ik heel goed. Het is erg fijn dat je altijd zo snel reageert op vragen en hele concrete goed toepasbare adviezen geeft. Daarnaast zijn de reacties van de anderen ook heel zinvol omdat je daardoor ook ervaart dat iedereen min of meer met dezelfde onzekerheden te kampen heeft. Onze Drentse Patrijshond Chica is een heel vrolijke pup, soms wat ondeugend maar we hebben allemaal baat bij de trainingen die we via jou hebben gevolgd en zullen blijven herhalen. Hartelijk bedankt! Onze totaalbeoordeling voor deze puppycursus is: “Prima

______________________________________________

Puppy Maya puppycursusHi Lisette, Maya en ik hebben heel veel profijt en plezier van je cursus gehad. Maya is zindelijk!!! Ze kan de meeste opdrachten goed uitvoeren, alleen op dit moment ben ik bang dat de puberteit hard toeslaat…ze is best erg stout, maar zo aandoenlijk dat het moeilijk is boos op haar te zijn. Ze verstopt zich soms als ik haar roep en ziet dat als een leuk spel…maar met een beetje handigheid lukt het wel. Buiten loopt ze keurig met ons mee als ze los loopt en luistert ze goed. Ze barst van de energie is vrolijk en erg sociaal. Wij zijn gek op haar!

Heel veel dank, hartelijke groet,
Marianne en Maya

______________________________________________

 Margreet Kamphuis uit Oldenzaal: “De puppycursus “Je Pup Trainen? Dat Kun Je Zelf!” van Lisette van Eechoud, was ontzettend leuk en leerzaam! Niet alleen voor mij maar ook zeker voor Ike, onze nieuwe Boxerpup. Hij is inmiddels 4 maanden oud en luistert echt prima dankzij de goede oefeningen en regelmatig trainen!

De inhoud van de cursus is lekker afwisselend en mooi verdeeld over acht online trainingen. Iedere keer leer je weer een stukje theorie en zie je in de trainingsvideo’s hoe je je pup de basiscommando’s kunt leren. Ook laat Lisette zien hoe je je pup goed kunt laten socialiseren, zodat hij later niet snel iets vreemd zal vinden. Erg leuk en het geeft je veel ideeën over hoe je dit aan kunt pakken.

Het e-werkboek vond ik ook erg praktisch. Iedere training stond daarin (met situatiefoto‘s!) overzichtelijk bij elkaar op 1 A4-tje. Dit draaide ik uit zodat ik het als spiekbriefje kon gebruiken als ik tijdens de wandelingen met mijn pup ging trainen.

Vóór het volgen van deze online cursus, had ik niet echt een goed idee hoe ik de training van mijn pup zou aanpakken. Met onze eerste Boxer was ik op puppycursus geweest bij de hondenschool. Ik zag nu echter geen kans om naar een hondenschool te gaan, omdat ik zo vaak onregelmatig moet werken. Ik zou daar zeker meer dan de helft gemist hebben.

Vandaar dat ik het erg leuk vind dat ik deze online cursus heb mogen uitproberen. Achteraf gezien zou ik hem, al had ik wel tijd gehad voor de puppycursus op de hondenschool, zeker gekocht hebben. Ik vind het een prima cursus en een meer dan volwaardig alternatief voor de gewone puppycursus! Dank Lisette voor deze super cursus!” Groetjes Margreet

______________________________________________

Annelies Karsten: LEERZAAM, LEUK EN MAKKELIJK DAT HET ONLINE IS, HELEMAAL TOP. WIJ HEBBEN ER VEEL AAN GEHAD BEDANKT, LIEFS VAN SPIKEY EN ONS ALLEN

______________________________________________

Sijke van Vlastuin: “Heerlijk in mijn eigen tijd en op mijn eigen tempo de cursus volgen. We hebben er veel van geleerd. Ook van de facebookpagina. Soms heel verhelderend en een andere keer weer herkenbaar. Ik heb deze cursus ook aanbevolen aan anderen.

 

______________________________________________

puppycursus pup CécileCécile Leerssen uit Oirsbeek: “Dag Lisette, ik vond de cursus heel erg fijn om te volgen, omdat ik hiervoor niet de deur uit hoefde en gewoon thuis kon bekijken en met mijn hond kon oefenen. Vriendelijke groeten, Cécile Leerssen

 

______________________________________________

Elisabet Momzo Morales uit Amsterdam: Een perfecte start om je puppy te trainen. Zeer goed voorbereid door Lisette. Ik heb het gevolgd met veel plezier. Met het gewenste resultaat.

Thanks Lisette! Elisabet Momzo Morales

______________________________________________

Puppycursus pup MarleyTotaal beoordeling puppycursus: Prima. De ondersteunende Facebookgroep waarin Lisette altijd bereikbaar is vond ik vooral heel goed. Ik kon en kan met al mijn vragen over de opvoeding van Marley bij Lisette terecht. Gewoon tof! Verder heb ik altijd eerlijke antwoorden van Lisette gekregen, dat is prettig!

Groetjes, Gerda van Melick – Roermond


______________________________________________

Denise Hulsen-Stephenson: puppycursus cursist Denise

Duidelijk uitleg met veel handige tips. Ik vond het prettig om in je eigen tempo de cursus te kunnen volgen.


______________________________________________

Dag Lisette,

Wij hebben veel plezier van je cursus gehad. De pekinees is van onze oudste zoon en zijn vriendin.  Zij kwamen er niet aan toe om naar puppycursus te gaan. Het gevolg was dat het hondje maar naar een paar mensen luisterde en heel eigenzinnig werd. Daarom hebben wij als Sinterklaas cadeau  de puppycursus gegeven.

Voordat het 5 december was, zijn wij zelf al met de cursus begonnen, en met succes. Het hondje was heel leergierig , vandaar dat we ook wat harder zijn gegaan dan in de cursus was voorgeschreven.  Na 5 december hebben de kinderen de cursus zelf afgemaakt. Ook zij waren enthousiast en vonden het heel plezierig werken. Vooral dat je niet aan een speciale tijd gebonden bent om aan de cursus te werken is als heel prettig ervaren.

De cursus is heel duidelijk van opzet. Ook is het fijn  dat je af en toe nog weer even terug kunt kijken naar de filmpjes  hoe sommige dingen aangeleerd moeten worden. Al met al een cursus die past in deze tijd.

Ook de tips die je geeft zoals laatst met de sneeuw vinden we heel waardevol.  We hopen dat je deze zult blijven sturen.
Wij hebben nu een lief  en gehoorzaam hondje, die naar alle gezinsleden goed luistert.

Met vriendelijke groet, Carla van Nieuwenhuyzen

______________________________________________

Goh Lisette, je site loopt als een trein hè? Ik beveel je ook overal aan hoor! Mijn dochter en ik vinden het geweldig die online cursus…en ikzelf vind deze FB pagina een aanvulling! (geplaatst door huidige cursist op de ondersteunende Facebook pagina).

Groeten, Jacqueline ter Haar en dochter

______________________________________________

De reden dat ik voor deze cursus heb gekozen komt doordat ik onze zoon Liam volledig wil betrekken in de opvoeding van onze nieuwe aanwinst. Ik heb helaas geen puppytrainingen kunnen vinden voor kinderen, terwijl ik het juist op deze leeftijd heel belangrijk vind dat juist hij deelneemt aan de opvoeding van de hond om een sterke maar duidelijke band op te bouwen. Met deze cursus kunnen wij hier samen aan werken, zeker met de clickermethode en omdat Lisette het heel kort maar duidelijk stap voor stap uitlegt. Omdat je het steeds maar weer kan bekijken hoe je het beste kan doen, als hij het is even vergeten, echt ideaal!

Hartelijke groeten, T.J. van der Post

______________________________________________

Puppycursus pup Emiel SmeltinkEmiel Smeltink:

“Ik vond en vindt het een hele goede cursus top! Totaaloordeel: Prima”

______________________________________________

 

Dag Lisette,

Dank je wel voor je uitstekende online puppycursus! Ik ben nu bij week 5, omdat ik de puppycursus al had voor ik de pup ging ophalen. Ik heb een hele slimme Beaglepup, die razendsnel de commando’s opneemt en als hij zin heeft ze goed uitvoert. Een paar keer aanleren en hij weet het. Doen is soms wat anders.

Ik ben heel blij dat ik het begin van de opvoeding van mijn pup met jouw video’s heb kunnen doen… Het is fijn om steeds even terug te kunnen kijken hoe het ook alweer moest.

Dus nogmaals dank, de cursus was de prijs dubbel en dwars waard!
Veel succes met je onderneming.

Hartelijke groet, Ada Hagen

______________________________________________

Saar van Conny FlosHoi Lisette, bedankt voor deze hele fijne puppycursus! Ik heb er heel veel aan gehad en vond het zo heerlijk om op deze manier met Saar
bezig te zijn. In een groep word je vaak zo afgeleid en nu kan je nog regelmatig terugkijken hoe het moet etc. Nogmaals bedankt en ik wil graag in het bestand voor een vervolgcursus de puberfase.

Veel succes!

Hartelijke groeten, Conny Flos (Meerlo) Ps Fijn dat we nog vragen kunnen stellen als we die hebben

______________________________________________

Dag Lisette, mijn beoordeling voor de totale cursus is een acht! Waar ik heel veel aan gehad heb tijdens de cursus, is de uitleg over het stap voor stap met beloning aanleren wat van de pup verwacht wordt. Met deze methode kunnen nieuwe dingen in de toekomst ook aangeleerd worden.

Verder vind ik de video’s heel handig en het is fijn dat ze nog altijd geraadpleegd kunnen worden. De groep op Facebook vond ik vooral leuk, omdat ik zo het gevoel heb in een echte cursus te zitten en niet alleen met een pup opvoeden bezig te zijn en het is prettig om een vraag te kunnen stellen als ik even niet weet wat te doen
met een bepaalde situatie.

Op dit moment heb ik een logeetje van 4,5, waar Lady een gezellige tijd mee heeft. Ze spelen leuk samen en zijn heel sociaal.

Groetjes, Ellen van de Lint en Lady (Bennekom)

______________________________________________

Tinker 10 jaar van DaniqueHej  Lisette, zoals je weet heb ik jouw puppycursus op jouw advies gevolgd met mijn herplaatser Tinker van 10 jaar uit het asiel. Dit omdat hij nog nooit een basistraining had gehad. De cursus was top en met mijn ouwetje Tinker gaat het ook heel goed. Je cursus was een goede ondersteuning bij het op de rails krijgen van Tinker en bij het afleren van zijn ingesleten ongewenste gedrag (in huis plassen, poep eten en trekken aan de riem)!

Super bedankt! Groetjes, Danique

______________________________________________

Puppycursus Folkert met MarleyDag Lisette, Ik vond de cursus leuk en handig om online te doen aangezien ik zelf in een rolstoel zit. Daardoor was dit een goede optie om toch met de hond cursus te doen. Het voordeel van de video’s die opgenomen zijn in een mooie en rustige omgeving is dat je duidelijk kunt zien wat er gebeurd.

Heel veel dank voor je cursus! Ik zal er ook de komende jaren nog regelmatig naar teruggrijpen. Groeten, Folkert Hielema

______________________________________________

Bobbie met kids - Inge Smit-Walraven

Dag Lisette, Ik vond deze puppycursus een goede cursus voor ons met Bobbie. Wij hebben gekozen voor deze online training vanwege:
De duidelijke intructiefilmpjes die je wekelijks ontvangt, het feit dat je de filmpjes ten alle tijden terug kunt kijken, het prettig is dat alle gezinsleden dezelfde omgang met de pup hebben én dat we niet vast zaten aan vaste tijden. De facebook-ondersteuning is echt helemaal top! Snelle reacties van Lisette en veel herkenning bij andere baasjes. Dank je wel en hartelijke groeten, Inge Smit – Walraven

______________________________________________

puppycursus Labradoodle NellekeNelleke de Groot: Ik geef deze puppycursus een totaalbeoordeling “Prima” vond het een hele goede cursus. Handig om alles nog eens na te kijken aangezien de filmpjes altijd opnieuw te bekijken zijn. Bovendien goede ondersteuning via Facebook. Complimenten Lisette!!

 

______________________________________________

Margreet Heuvelman-Bakker:  Puppycursus pup SheelaIk ben deze online puppycursus gaan volgen omdat wij, een week nadat Sheela bij ons kwam, op vakantie gingen en na onze vakantie is de “echte” puppycursus nog op zomer-reces.

Zonder deze cursus zouden wij dus 7 weken moeten wachten voordat we Sheela iets zouden kunnen leren en dat wilde ik niet.

Ik had de cursus ruim van te voren aangeschaft dus ik had alles voor de vakantie al eens bekeken.

Ik vond de uitleg in de filmpjes heel duidelijk en het werkboek is handig om onderweg nog even na te lezen. Met een goede wifi-verbinding zijn ook de filmpjes tijdens de vakantie nog te bekijken. Sheela is inmiddels 17 weken oud en ik hoop dat er zeer binnenkort een pubercursus online komt, zodat we weer verder kunnen leren! Dank je wel en groeten, Margreet

______________________________________________

puppy Balou puppycursusLeonie Beerendonk met pup Balou: “Ik vond de cursus heel leerzaam. Bij mijn hondje was de belangrijkste regel dat we moeten negeren bij ongewenst gedrag! Balou is een kleine ondeugd en dat is echt nog niet over, maar ze is handelbaar. En dat was ze voordat ik met de cursus begon, totaal niet! Ik ben blij dat ik de cursus gevolgd heb!!”

______________________________________________

Puppycursus review puppy Guus van Ingrid van HulstIngrid Hulst: Super cursus. Wij hebben nooit een hond gehad, daardoor was ik wat onzeker. Deze cursus (had ik al 5 weken voor de komst van de pup aangeschaft) gaf mij handvatten om direct te starten met de opvoeding van Guus. Ook de Facebook site geeft mogelijkheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Hier lees je dan dat iedere pupeigenaar gelijksoortige problemen heeft. Dus leer je weer van elkaar. Ik zou deze cursus zeker aanbevelen aan nieuwe hondeigenaren! Lisette is overigens altijd ook super snel met reageren als je een probleem of vraag hebt op de Facebook site. Ik ben een bijzonder tevreden klant!

______________________________________________

Beste Lisette,

Op jouw verzoek geef ik je hierbij feedback op de door jou verzorgde online puppycursus. Ik heb genoten van de manier waarop jij spelenderwijs en met veel geduld jouw pup opvoedt. Ik hoop dat het mij ook gaat lukken om zo consequent te zijn als jij. In mijn huishouden lopen vier jongens rond die ik ook mee heb laten kijken naar jouw cursus.

Wij wachten nog steeds op een Briard pup. De teef waar we op de wachtlijst stonden heeft uiteindelijk maar 1 pup gekregen. We hebben ons nu op een wachtlijst laten zetten bij een volgende fokker. Ik kan je daarom nog niet vertellen hoe de cursus bij ons in de praktijk is bevallen.

Wel heb ik er nu al veel aan gehad en probeer om me heen bij andere hondenbezitters jouw tips hier en daar te laten vallen. Met name jouw methode met de klikker lijkt mij ideaal als dat werkt.

Ik houd jou op de hoogte en ben blij dat ik jou gevonden heb.

Hartelijke groet,

Christien Wynia

______________________________________________

Tara puppycursus puppy van Hillie OosterhofHillie Oosterhof: De cursus vond ik leerzaam en positief. Maar alles onder de knie? Dat nog niet maar dat ligt ook een beetje aan ons zelf hoor.

Tara is een dominant en ondeugend hondje en wij zijn niet altijd consequent genoeg. Het is wel prettig om op de facebookpagina te lezen dat het bij andere hondjes en baasjes ook niet altijd goed gaat. Toch gaan we dankzij de cursus vooruit. Tara is nu denk ik voor 80 % een lief hondje dat o.a. braaf gaat zitten bij het oversteken, voor een paar snoepjes wil ze een tijdje volgen, ze blijft op haar plaats zitten of liggen bij ‘blijf’ als we een paar meter bij haar vandaan lopen. Ze laat zich borstelen en in haar bek kijken (of iets eruit halen als ze weer kauwgum van de straat gehapt heeft)

Ze heeft ook momenten dat ze ineens wild en happerig kan zijn. Ze is dan niet goed te corrigeren. Als ze opgewonden is omdat we met de auto weg gaan, is het onmogelijk om haar te laten wachten. We laten haar verplicht wachten maar ze trekt en je moet haar vast houden om te laten zitten. Ook het zindelijk worden leek goed te gaan maar nu vertikt ze het ineens om bij het rondje van acht uur ’s avonds buiten te poepen. Dat doet ze in de keuken meteen als ze weer binnen komt. Verder was ze eigenlijk helemaal zindelijk. Ik denk dat ze nu in de puberteit komt.

Maar verder is ze sociaal, goed met andere honden en zeer enthousiast. We zijn blij met haar! De katten niet want daar wil ze mee spelen en daar houden ze niet van. Ook ligt Tara graag in het veel te kleine kattenmandje. We blijven oefenen omdat we merken dat ze beetje bij beetje vooruit gaat.

______________________________________________

pup Liesje puppycursus Henk Mennings Henk Mennings: “Ons Liesje is nu 17 weken. Wij vonden het heel leuk om samen te oefenen. De commando’s gaan heel goed. Met 3 maanden was ze al zindelijk. Aan het riempje lopen gaat heel goed. Ze kan al goed enige uren alleen blijven. Kortom een heel voorbeeldige dame. Mede door de leuke cursus!
Ik beveel deze zeker aan! Mijn totaaloordeel van deze puppycursus is: Prima

______________________________________________

Ja, deze puppycursus is ook zeker iets voor mij. Ik profiteer van de extra najaarsaanbieding en meld me graag aan!

N.B. Na betaling word je doorgestuurd naar de pagina met verdere informatie. Daar word je ook gevraagd om je gegevens, zodat je als cursist geregistreerd staat.

Breng mij naar de informatieve cursuspagina