Uitslag meeste reacties op gastblogs

Uitslag meeste reacties op gastblogs

Anderhalve maand geleden, deed ik een oproep aan mijn (ex-) puppycursisten om hun ervaringen met hun pup/hond te delen via deze website.

Als reactie daarom heb ik een aantal blogs ontvangen en geplaatst op mijn website. Super leuk om te lezen en super fijn dat jullie dat met een groter publiek wilden delen Rilana, Hetty, Ilse, Willem en Charissa!

Hieronder kun je nog eens doorklikken naar deze leuke blogs:

Rilana Spithorst: https://jeliefstehond.nl/liefde-op-eerste-gezicht/  en https://jeliefstehond.nl/mijn-puber-en-ik/ Totaal 35 likes op Facebook!

Hetty van der Chijs: https://jeliefstehond.nl/eerste-week-pup-huis/ en https://jeliefstehond.nl/best-pittig-pup/ Totaal 18 likes op Facebook en 1 reactie

Ilse Derkx: https://jeliefstehond.nl/ken-je-dat-gevoel/ Totaal 28 likes op Facebook en 1 reactie

Willem de Niet: https://jeliefstehond.nl/brief-aan-fokster-pup-nibor/ Totaal 9 likes en 2 reacties

Charissa Nekkers: https://jeliefstehond.nl/jaycee-pup-tot-sledehond/ Totaal 13 likes op Facebook en 6 reacties

Omdat ik het heel erg waardeer dat hondenliefhebbers hun ervaringen via mijn website willen delen, heb ik per maand ook een prijs toegezegd aan degene die die maand de meeste “punten” heeft gescoord met zijn of haar blog(s). Niet om er een wedstrijd van te maken, maar omdat ik het leuk vind af en toe wat weg te geven aan mensen die de moeite hebben genomen iets bij te dragen aan mijn website.

Ik tel de Facebook-likes (maar ook de likes op andere social media) als 1 punt per like en de reacties om de blogberichten als 2 punten per reactie. Daarmee gaat mijn prijs voor de afgelopen maand naar Rilana Spithorst. Zij ontvangt binnenkort voor haar hond Tom een leuk hersenwerkspel!

Maar mijn dank is natuurlijk voor al mijn gastbloggers even groot!!

Ik ben met alle ingezonden verhalen heel blij en hoop dat jullie voorbeeld ook een stimulans is voor andere pup-/hondenbaasjes om hun ervaringen te delen!

Dat kan natuurlijk door mij je verhaal te mailen. Het zou leuk zijn als daar dan een bijpassende foto bij zit!

Gebruik hiervoor het volgende formulier: [gravityform id=”10″ title=”true” description=”true”]

Over de schrijver
Ik begeleid inmiddels al heel wat jaren puppy eigenaren met hun pups. Soms onzekere pups, soms juist hele zelfverzekerde pups en alles wat daartussen zit. Met mijn online puppy-, puber- en spelcursussen, inclusief mijn ondersteuning waar mijn cursisten altijd op kunnen terugvallen, zijn er al heel veel fijne en warme banden opgebouwd tussen eigenaren en hun viervoeters.
Reactie plaatsen