Page content

Puppycursus Vragen

Omdat deze online puppycursus uniek is, zijn er ook veel mensen die er vragen over hebben. Hieronder tref je de vragen die gesteld zijn over mijn puppycursus aan. Met daarop natuurlijk de antwoorden!

Heb je zelf nog een andere vraag? Stel die dan aan mij door op deze link te klikken!

Hoelang duurt de cursus?

De volledige puppycursus in opgebouwd uit acht weken. Maar de hele cursus blijft levenslang voor je toegankelijk, dus je kunt er net zo lang of kort over doen als je zelf wilt!

Wanneer kan ik met de puppycursus beginnen?

Nadat je je pup hebt opgehaald geef je hem eerst even – een dag of twee – de tijd om te wennen aan zijn nieuwe omgeving en zijn nieuwe baasje(s). Daarna zul je zien dat hij al meer gewend raakt. Het is handig dan te beginnen met deze cursus omdat er ook basiszaken aan bod komen waarbij het handig is dat je die gelijk toepast. Er zijn zelfs een aantal cursisten dat al met de cursus begint, voordat hun pup bij hen is!

Mijn hond is geen pup meer. Kan ik deze puppycursus nog doen?

Het is heel goed mogelijk de puppycursus nog te doen. De puppycursus is eigenlijk de basiscursus voor iedere hond. Mijn oudste cursist was al 10 jaar en 1 maand en nooit eerder opgevoed. Ook dat is goed gekomen šŸ˜‰
Natuurlijk is het idealer als je direct met 8/9 weken kunt beginnen, maar het is zeker goed voor elke hond en baasje, om deze basiscursus te gaan volgen.

Ik twijfel of ik het moet doen (om wat voor reden dan ook)

Mijn standaard antwoord daarop is eigenlijk heel erg simpelā€¦ Doe het dan niet. Wanneer je twijfelachtig deze cursus in gaat, zul je ook twijfelachtige resultaten krijgen met je pup of haak je voortijdig af.

Wanneer je beslist om deel te nemen aan deze online puppycursus dan wil ik dat je er ook voor gaat met je pup. Niet dat je tijdens de cursus nog ā€œovertuigdā€ moet worden of dit wel werkt.

De cursisten die deze puppycursus al met succes met hun pup hebben gedaan, zijn er allemaal volledig voor gegaan en hadden er het volste vertrouwen in. Dan is het ook leuk en dan leidt deze cursus ook tot een goed resultaat, een gehoorzame, prettige en sociale pup.

Ik kan niet elke dag trainen met mijn pup i.v.m. andere verplichtingen..

Op zich is dit geen probleem, aangezien je zelf bepaald wanneer je met je pup traint. Het trainen van je pup is overigens iets dat je de hele dag doet en niet alleen in specifieke trainingssituaties.

Ik ben zelf niet goed ter been, is deze puppycursus ook voor mij geschikt?

Ook heel simpel, de oefeningen kun je overal doen. Ook tijdens het blokje om, bij jezelf in de tuin of in de huiskamer. Let er wel op; je pup is nu nog klein en kan nog niet veel wandelen. Als hij ouder wordt, heeft hij ook meer beweging nodig! Kun je dat zelf niet, zorg dan dat er iemand is die met je groter geworden pup lekker kan gaan wandelen.

Tot wanneer is dit aanbod beschikbaar?

Ik houd me het recht voor dit aanbod op ieder moment offline te halen. De cursus zal dan wel tegen de normale prijs van ā‚¬ 137,- te koop zijn.

Ik zit dus niet met anderen in een cursusgroep?

Waar, wanneer en hoe vaak je traint met je pup, bepaal je zelf. Je hoeft daarvoor niet helemaal naar een hondenschool te komen op vaste tijden. Als je vragen hebt, heb je natuurlijk wel het voordeel van een cursusgroep. Deze kun je namelijk altijd stellen in de geheime Facebook-groep die ik voor je aangemaakt hebt en waarvoor je als bonus bij deze cursus, gratis toegang krijgt! Ik ben zelf ook lid van deze groep en beantwoord daar natuurlijk al je vragen!

Hoe krijgt mijn pup contact met andere honden bij deze cursus?

Als je met je pup gaat trainen in je eigen omgeving, zul je ook andere pups en volwassen honden tegenkomen. Het is belangrijk dat je je pup met deze honden kennis laat maken als onderdeel van het socialisatieproces. Eigenlijk wordt er op de hondenschool een situatie nagebootst die ook in je eigen omgeving voorhanden is, want vrijwel overal in Nederland kom je baasjes tegen met hun hond waarmee jouw pup prima kennis kan maken.

Als ik me vandaag aanmeld voor de cursus, moet ik dan nog wachten tot ik kan beginnen?

Nee, je kunt gelijk beginnen. Maar je kunt ook later beginnen als je pup nu nog geen acht weken oud is. Alle cursusinformatie blijft altijd voor je beschikbaar!

Ik heb geen theoretische kennis over honden, is dat een probleem?

Geen enkel probleem! In de cursus wordt ook de essentiƫle theoretische kennis behandeld over honden en hun gedrag.

Is deze cursus wel geschikt? Ik bedoel, baasjes hebben een puppycursus harder nodig dan de pup!

Deze cursus is juist heel geschikt voor baasjes omdat ik heel veel uitleg over hondengedrag en de communicatie met honden. Dit komt in een gewone puppycursus vaak veel minder aan bod. Als baasje leer je er ook heel veel van!

Gebruik je de clicker om goed gedrag aan te leren?

Ja, dat klopt. De clicker is een handig apparaatje waarmee je precies kan aangeven welk gedrag het juiste en gewenste gedrag is. Na een klik met de clicker volgt in deze cursus altijd een beloning!

Hoelang moet je de clicker gebruiken?

Ik adviseer je de clicker te gebruiken tot na de puberteit. Naar gelang je hond ouder wordt bouwen we de frequentie van klikken en belonen wel af.

Komen er nog meerkosten bij de prijs van de cursus?

Nee, er komen geen meerkosten meer bij. De prijs die je eenmalig betaald is voor de gehele cursus die levenslang online blijft staan, inclusief geldende bonussen en ondersteuning!

Ik begrijp niet goed wat er gebeurt als ik betaald heb, ik kan daarvoor nergens mijn gegevens kwijt…

Na je betaling kom je op een pagina uit waarop staat dat je twee dingen moet doen. Als eerste meld je je aan voor de informatieverstrekking over de cursus per e-mail. En ten tweede registreer je je voor het volgen van de online cursus met de daarvoor benodigde persoonlijke gegevens. Heb je dat gedaan, dan kom je op de website terecht waarop deze online cursus staat en waarop je dan direct kunt inloggen met de door jou zelf gekozen gebruikersnaam en het wachtwoord.

Als ik binnen een week besluit te stoppen met de cursus, krijg ik dan al mijn geld terug?

Dat klopt, je krijgt het betaalde cursusgeld terug. Ik breng alleen de kostprijs voor de bonussenĀ  in rekening (ā‚¬15,-) maar die mag je dan natuurlijk ook houden. Stuur je liever clicker en beloningsbrokjes terug, dan breng ik verder niets in rekening en krijg je het volledige cursusbedrag teruggestort.

Doe je ook mee met je pup? Hieronder kun je klikken om direct met deze puppycursus te kunnen starten!

N.B. Na betaling word je doorgestuurd naar de pagina met verdere informatie. Daar word je ook gevraagd om je gegevens, zodat je als cursist geregistreerd staat.

Comment Section

2 reacties op “Puppycursus Vragen


Door Bert op 20 januari 2018

Ik heb geen Facebook.
Kan ik deze puppycurcus even goed volgen zonder facebook? En wat kost het zonder facebook.
Heb een chow chow van 3 maandjes oud.


Door Lisette - Je Liefste Hond op 29 maart 2018

Dag Bert, sorry voor mijn late reactie. Jouw berichtje was me ontgaan. Maar mijn online puppycursus is voor alle honden die nog geen basiscursus met hun baasje gevolgd hebben en kan ook zonder Facebook gevolgd worden. Wanneer je kiest voor de cursus met mijn begeleiding, kun je me je vragen per mail stellen en die zal ik ook zo beantwoorden. Voor meer informatie en mogelijkheden lees je de pagina:

Plaats een reactie


*