Puppycursus Pup Pluto Lisette van Eechoud Hondentrainer

Vragen over mijn Puppycursus

"Je Pup Trainen? Dat Kun Je Zelf!"

Puppycursus online Lisette van Eechoud hondentrainer

Hoelang duurt deze puppycursus?

De volledige puppycursus in opgebouwd uit acht weken. Maar de hele cursus blijft levenslang voor je toegankelijk, dus je kunt er net zo lang of kort over doen als je zelf wilt!


Wanneer kan ik met deze puppycursus beginnen?

Nadat je je pup hebt opgehaald geef je hem eerst even - een dag of twee/drie - de tijd om te wennen aan zijn nieuwe omgeving en zijn nieuwe baasje(s). Daarna zul je zien dat hij al meer gewend raakt. Het is handig dan te beginnen met deze cursus omdat er ook basiszaken aan bod komen die gelijk toepasbaar zijn. Er zijn zelfs regelmatig cursisten die al met deze puppycursus beginnen, voordat hun pup bij hen is! Zo zijn zij goed voorbereid op de komst van hun pup.


Mijn hond is geen pup meer. Kan ik deze puppycursus nog volgen?

Het is heel goed mogelijk de puppycursus nog te doen. De puppycursus is eigenlijk de basiscursus voor iedere hond. Mijn oudste cursist was al 10 jaar en 1 maand en nooit eerder opgevoed. Ook dat is goed gekomen ;-)

Natuurlijk is het idealer als je direct met 8/9 weken kunt beginnen, maar het is zeker goed voor elke hond en baasje, om deze basiscursus te gaan volgen.


Ik twijfel of ik het moet doen (om wat voor reden dan ook)

Mijn standaard antwoord daarop is eigenlijk heel erg simpel… Doe het dan niet. Wanneer je twijfelachtig deze cursus in gaat, zul je ook twijfelachtige resultaten krijgen met je pup of haak je voortijdig af.


Wanneer je beslist om deel te nemen aan deze online puppycursus dan wil ik dat je er ook voor gaat met je pup. Niet dat je tijdens de cursus nog “overtuigd” moet worden of dit wel werkt.


De cursisten die deze puppycursus al met succes met hun pup hebben gedaan, zijn er allemaal volledig voor gegaan en hadden er het volste vertrouwen in. Dan is het ook leuk en dan leidt deze cursus ook tot een goed resultaat, een gehoorzame, prettige en sociale pup.


Ik kan niet elke dag trainen met mijn pup i.v.m. andere verplichtingen..

Op zich is dit geen probleem, aangezien je zelf bepaalt wanneer je met je pup traint. Het trainen van je pup is overigens iets dat je de hele dag doet en niet alleen in specifieke trainingssituaties. Ook als je je pup eten geeft bijvoorbeeld, kun je vooraf even een oefening met hem doen. En eten geven doe je in het begin minstens vier keer per dag bij zo'n kleine pup


Ik ben zelf niet goed ter been, is deze puppycursus ook voor mij geschikt?

Zeker, want de oefeningen kun je overal doen. Ook tijdens het blokje om, bij jezelf in de tuin of in de huiskamer. Ik heb ook al een aantal cursisten gehad die hun pup hebben opgevoed vanuit hun rolstoel. Dat hoeft dus geen probleem te zijn. 


Als je pup ouder wordt, heeft hij wel meer beweging nodig dan een hele kleine pup! Kun je dat zelf niet, zorg dan dat er iemand is die met wel lekker kan gaan wandelen met je pup zodat deze zijn of haar energie kwijt kan.


Tot wanneer is een actie-aanbod geldig?

Ik houd me het recht voor om tijdelijke acties te doen, die ik ook op ieder moment offline kan halen. De cursus zal wel altijd tegen de normale prijs van € 137,- te koop zijn. Een voorbeeld van een actie is bijvoorbeeld als er een mijlpaal is bereikt in het aantal deelnemers aan deze online puppycursus.


Ik zit dus niet met anderen in een cursusgroep?

Waar, wanneer en hoe vaak je traint met je pup, bepaal je zelf. Je hoeft daarvoor niet helemaal naar een hondenschool te komen op vaste tijden. 


Als je vragen hebt, heb je natuurlijk wel het voordeel van een cursusgroep. Deze kun je namelijk altijd stellen in de geheime Facebook-groep die ik voor je aangemaakt heb en waarvoor je als bonus bij deze cursus, gratis toegang krijgt! Ik ben zelf ook lid van deze groep en beantwoord daar natuurlijk al je vragen!


Hoe krijgt mijn pup contact met andere honden bij deze cursus?

Als je met je pup gaat trainen in je eigen omgeving, zul je ook andere pups en volwassen honden tegenkomen. Het is belangrijk dat je je pup met deze honden kennis laat maken als onderdeel van het socialisatieproces. 


Eigenlijk wordt er op de hondenschool een situatie gecreëerd die niet overeenkomt met de werkelijkheid. Allemaal pups bij elkaar zie je in het dagelijks leven eigenlijk nooit. Maar in je eigen omgeving is een beter alternatief voorhanden. Want vrijwel overal in Nederland kom je baasjes tegen met hun hond waarmee jouw pup prima kennis kan maken. Wel altijd in overleg met de andere baas natuurlijk.


Als ik me vandaag aanmeld voor de cursus, moet ik dan nog wachten tot ik kan beginnen?

Nee, je kunt gelijk beginnen. Maar je kunt ook later beginnen als je pup nog geboren moet worden bijvoorbeeld of als je hem of haar pas over een tijdje op kunt halen. Alle cursusinformatie blijft altijd voor je beschikbaar!


Ik heb geen theoretische kennis over honden, is dat een probleem?

Geen enkel probleem! In de cursus wordt ook de essentiële theoretische kennis behandeld over honden en hun gedrag.


Is deze cursus wel geschikt? Ik bedoel, baasjes hebben een puppycursus harder nodig dan de pup!

Deze cursus is juist heel geschikt voor baasjes omdat ik heel veel uitleg over hondengedrag en de communicatie tussen en met honden. Dit komt in een gewone puppycursus veel minder aan bod. Als baasje leer je er ook heel veel van!


Gebruik je de clicker om goed gedrag aan te leren?

Ja, dat klopt. De clicker is een handig apparaatje waarmee je precies kan aangeven welk gedrag het juiste en gewenste gedrag is. Na een klik met de clicker volgt in deze cursus altijd een beloning!


Hoelang moet je de clicker gebruiken?

Ik adviseer je de clicker te gebruiken bij alle nieuwe dingen die je je pup/hond wilt aanleren. Wanneer iets geautomatiseerd is bij je hond, is het niet meer nodig met de clicker te werken.


Komen er nog meerkosten bij de prijs van de cursus?

Nee, er komen geen meerkosten meer bij. De prijs die je eenmalig betaald is voor de gehele cursus die levenslang online blijft staan. Wanneer je besluit met een volgende pup ook weer deel te nemen aan de ondersteunende puppygroep, reken ik daar € 67,- voor. De puppycursus zelf hoef je geen tweede keer te betalen!


Ik begrijp niet goed wat er gebeurt als ik betaald heb, ik kan vooraf nergens mijn gegevens kwijt...

Na je betaling word je doorverwezen naar de registratiepagina waarop precies aangegeven staat wat te doen om je te registreren en de eerste cursusweek te bekijken. Mocht er in dat proces toch iets fout gaan, dan kun je me altijd bereiken via de contactpagina.


Als ik binnen een week besluit te stoppen met de cursus, krijg ik dan al mijn geld terug?

Dat klopt, je krijgt het gehele cursusbedrag terug.


Mocht je de bonussen al gebruikt hebben, dan breng ik alleen de kostprijs voor de bonussen in rekening (€15,-). Stuur je de clicker en beloningsbrokjes ongebruikt terug, dan breng ik verder niets in rekening en krijg je het volledige cursusbedrag teruggestort.

puppycursus online je pup trainen dat kun je zelf Lisette van Eechoud hondentrainer

€ 137,-

Online Puppycursus

"Je Pup Trainen? Dat Kun Je Zelf!"

Doe je ook mee met je pup? Klik hieronder om direct met deze puppycursus te kunnen starten!