Welke Hond Past Echt Bij Jou?

Men zegt wel dat baasjes op hun hond gaan lijken. In Disney’s 101 Dalmatiërs, zie je daar prachtige voorbeelden van!

Maar welke hond past nou echt bij jou?

Want het uiterlijk van een hond speelt natuurlijk best mee bij je keuze, maar veel belangrijker is natuurlijk hoe zijn karakter en zijn behoefte aan aandacht aansluiten op jouw persoon en agenda!

Zoek je een gezelschapshondje die de hele dag bij je is en overal mee naar toe kan? Ben je meer iemand voor een lieve maar wat grotere hond, om lekkere wandelingen mee te maken? Of moet een hond voor jou vooral een stevig karakter hebben en wil je met hem gaan trainen en aan wedstrijden mee gaan doen?

Welke motivatie je ook hebt bij de overweging om een hond te nemen, denk er goed over na!

Wellicht is het een tip om als hulp bij de keuze voor een hond, mijn gratis test gebruiken. Mocht je deze nog niet gedaan hebben! De uitslag van de test zal in eerste instantie een richting aangeven waarin je je kunt oriënteren op een nieuwe hond. Maar wat vooral belangrijk is, is dat je na de testuitslag goede informatie van mij gemaild krijgt die je kan helpen de juiste keuze voor een nieuwe hond te maken.

Een hond blijft vele jaren bij je en vraagt al die tijd aandacht en zorg! Natuurlijk, daar krijg je ook heel veel voor terug. Mits je de juiste keuze hebt gemaakt!

Over de schrijver
Ik begeleid inmiddels al heel wat jaren puppy eigenaren met hun pups. Soms onzekere pups, soms juist hele zelfverzekerde pups en alles wat daartussen zit. Met mijn online puppy-, puber- en spelcursussen, inclusief mijn ondersteuning waar mijn cursisten altijd op kunnen terugvallen, zijn er al heel veel fijne en warme banden opgebouwd tussen eigenaren en hun viervoeters.
Reactie plaatsen