Win de online puppycursus van Jacky!

Win de online puppycursus van Jacky!

Welke puppycursus? En wie is Jacky? vraag je je misschien af.

Jacky heeft de septemberactie van “Je Liefste Hond” gewonnen door de naam voor mijn nieuwste pup “Beer” te bedenken! Ze won daarmee al mijn producten die dit jaar te koop zijn!

Omdat op 12 november a.s. mijn online puppycursus “Je Pup Trainen? Dat Kun Je Zelf!” op de markt komt, heeft zij daar ook recht op. Maar…. Jacky heeft geen pup meer (wel vier hele lieve Norwich Terriërs) en wil haar exemplaar van deze puppycursus daarom graag weggeven! Gratis!

We hebben besloten er een actie van te maken! Dus heb jij een leuke of originele reden waarom jij de puppycursus van Jacky zou moeten winnen?! Laat het weten in de reacties! Degene met de leukste reactie, wint!

Meer informatie over deze puppycursus vind je door op de volgende link te klikken Je Pup Trainen? Dat Kun Je Zelf!

Succes (namens Jacky)!

Over de schrijver
Ik begeleid inmiddels al heel wat jaren puppy eigenaren met hun pups. Soms onzekere pups, soms juist hele zelfverzekerde pups en alles wat daartussen zit. Met mijn online puppy-, puber- en spelcursussen, inclusief mijn ondersteuning waar mijn cursisten altijd op kunnen terugvallen, zijn er al heel veel fijne en warme banden opgebouwd tussen eigenaren en hun viervoeters.
Lisette - Je Liefste Hond
Door

Lisette - Je Liefste Hond

op 29 Jan 2013

Yvonne van der Sterre heeft deze cursus gewonnen met haar pup Suka! Ik kreeg van haar een ontroerende e-mail.. Succes Yvonne!

Reactie plaatsen