Puppycursus online puppycoach hondentrainer Lisette van Eechoud gelderland noord-holland zuid-holland limburg groningen friesland drenthe overijssel noord-brabant zeeland utrecht flevoland

"Ontdek Hoe Je Met Mijn Online Puppycursus Zelf Je Pup Kunt Trainen Tot Lieve En Sociale Hond"

Met Mijn Professionele Ondersteuning 24/7 Binnen Handbereik

(ook in deze Corona tijd)

Puppycursus online Je Pup Trainen Dat Kun Je Zelf

Waarmee je die unieke band kunt opbouwen met je pup

Puppycoach hondentrainer Lisette van Eechoud

Van zeer ervaren hondentrainer/puppycoach Lisette van Eechoud

Puppycursus al meer dan 1000 cursisten succesvol

Die met succes deelnamen aan deze online puppycursus

Hondentrainer puppycursus Lisette van Eechoud

"Ik ben ervan overtuigd dat jij als pupbaasje - met de juiste handvaten - zelf het beste je pup kunt opvoeden"

Dag pupbaasje (in spé),


“Krijg jij binnenkort ook de verantwoordelijkheid over zo’n heerlijke pup? Wat zul je blij zijn en uitkijken naar dat mooie moment dat je pup voor altijd bij je is!” 


Ik vind het super dat jij bij mij bent uitgekomen in je zoektocht op internet naar een puppycursus waarmee je jouw pup een goede opvoeding kunt geven. Waarschijnlijk ben je op zoek naar de beste manier om van jouw pup een heerlijk sociale gezinshond of maatje te maken. Ondanks de beperkingen van vandaag de dag door Corona met hondenscholen die dicht zijn of lange wachtlijsten als je op een 1-op-1 begeleiding wacht.


Ik geloof heel sterk dat jij degene bent die zèlf je pup het beste kan opvoeden! Ongeacht of je al ervaring met honden hebt of niet. En natuurlijk help ik je daarbij.


Want jij bent degene waarmee jouw hond een unieke combinatie gaat vormen! Jij bent degene die elke dag met hem bezig is! Jij bent degene die hem liefde zal geven en liefde terug zal ontvangen! Of jij dat nu in je eentje doet of met een heel gezin, de band die jij met je pup op zal bouwen is heel bijzonder en uniek!


Een pup opnemen en mogen begeleiden tot gehoorzame, lieve en sociale hond is een voorrecht! Je zult er heel veel plezier van hebben wanneer je dat zelf kan doen. En natuurlijk bied ik je mijn ondersteuning daarbij aan, zodat je begrijpt wat je moet doen en hoe je dat moet doen.


Mijn naam is Lisette van Eechoud, ik ben professioneel hondentrainer en hondengedragsdeskundige met veel praktijkervaring. Ik ben dagelijks met honden bezig, heb een eigen hondenschool en geef al sinds 2003 hondentrainingen, waaronder de puppycursus. 


Ik heb zelf meerdere pups groot gebracht en mag gelukkig nog altijd heel veel pups en hun baasjes begeleiden bij het opvoeden van hun pups. Het verrijkt mijn leven!


Tijdens de puppy- en puberfase ben ik altijd voor mijn cursisten bereikbaar voor persoonlijk ondersteuning en feedback. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Dat is gemiddeld dus voor een periode van ongeveer een jaar.


Deze ondersteuning geef ik je graag in een afgeschermde Facebookgroep waarvan je lid kan worden als je een Facebookprofiel hebt. Maar per e-mail kun je natuurlijk ook een beroep op mij doen.


De basis van een stabiele, goed opgevoede, sociale hond ligt idealiter, in de eerste levensmaanden van de hond. Daarom is het erg belangrijk dat je zo snel als mogelijk is, begint met de opvoeding van jouw pup!


Met de aanwijzingen in mijn cursus “Je pup trainen? Dat kun je zelf!” zorg je ervoor dat je pup een goede basis heeft voor de rest van zijn of haar leven. 


Jouw deel is dus om een liefdevolle baas te zijn voor je pup. En dat je voldoende aandacht en tijd besteed aan de opvoeding van je kleine viervoeter. 


Mijn deel is dat ik je daar volledig bij zal ondersteunen door goed in beeld gebrachte trainings-, theorie- en socialisatiesituaties op video, mijn ondersteunende puppygroep op Facebook en natuurlijk mijn ondersteuning die ik 24/7 aan je ter beschikking stel. 


In deze cursus maak ik gebruik van de clickermethode. Deze hondvriendelijke leermethode wordt naar mijn idee nog veel te weinig door professionele hondentrainers gebruikt, terwijl de voordelen ervan erg groot zijn!

2100+

Meer dan 2100 cursisten heeft Lisette zowel live als online begeleid bij het opvoeden van hun pups

18+

Lisette heeft ruim 18 jaar ervaring als hondentrainer

98%

Het slagingspercentage van Lisette's cursisten die deelnemen aan het puppy-examen is zeer hoog

Pup Bikkel Dianne Mooij Arnhem online puppycursus

Omdat ik de traditionele puppycursus bij mij in de buurt als negatief corrigerend ervaarde ben ik verder gaan zoeken. Al googelend kwam ik uit bij de cursus van Lisette van Eechoud. Ik twijfelde; leuke, wervende teksten, maar wie zat hier achter? En is dat wel wat, zo’n online cursus waarbij mijn hond niet fysiek in aanraking zou komen met honden zoals bij een live cursus? 


Lisette maakt haar belofte waar. Ze is wie ze zegt dat ze is. Ik had binnen een uur reactie op mijn mail met vragen. Daarna was de keuze voor de cursus snel gemaakt. 


De filmpjes met trainingsopdrachten zijn professioneel en duidelijk. De bijbehorende facebookgroep is een uitkomst. Je kan 24/7 je vragen stellen en hebt binnen enkele uren (vaak nog veel sneller) een antwoord waar je wat mee kan. Ook de herkenning van de groep is fijn en de verhalen en vragen van anderen. 


Lisette weet waar ze over praat. Ze is eerlijk en direct, maar ook met humor. En haar trainingsmethode is vriendelijk. Met respect voor de hond en zijn baas!


Mijn hond komt nu voortdurend in aanraking met soortgenoten. Ik heb op de cursus geleerd daar ontspannen en zelfverzekerd mee om te gaan. En weet ook hoe ik moet optreden bij honden die niet zo aardig reageren. Kortom deze cursus is van deze tijd. Ik raad hem iedereen aan!

Dianne Mooij uit Arnhem

In twee woorden "Super Enthousiast!"

De puppycursus van Lisette was voor mij een groot succes! Al voordat ik onze pup in huis had, had ik me aangemeld en kon ik me volledig voorbereiden op de komst en opvoeding van onze hond. Omdat het mijn eerste hond was, kon ik een heel positieve en zelfbewuste houding opbouwen in die periode voor de pup er was. Dit kan bij geen enkele cursus!

Ik voelde me ontzettend gesteund door Lisette , met elke vraag, waar dan ook over! De aan de cursus verbonden Facebook groep was daarnaast een enorme hulp bij alle vragen, de herkenning van de problemen, de oplossingen van eenieder en de deskundige begeleiding van Lisette hierin. Allemaal super leerzaam , leuk en gezellig. Je wilt in die beginperiode delen, uitwisselen en leren en daarin was deze cursus voor mij een groot succes!

Ik ben in twee woorden "super enthousiast" en raad deze puppycursus dan ook iedereen aan, ongeacht of je nog een andere cursus voor je pup ernaast wilt doen buitenshuis, wat op zich echt niet nodig is, maar misschien gewoon leuk. Voor mij is de ‘zware’ puppytijd hierdoor een feest geworden, genieten, leren, alles is verlopen zoals je hoopt dat het gaat. Met dank aan Lisette van Eechoud

Pup Wilson Pauline Lutmers van Eijnsbergen online puppycursus

Pauline Lutmers-van Eijnsbergen

Trouw geweest met de trainingen

Ik vond het een geweldige puppycursus en ik heb er heel wat van opgestoken. Goed onderbouwd met duidelijke uitleg en voorbeelden op de video. Ik heb voor deze puppycursus gekozen omdat ik met mijn 75 jaar geen zin meer had om elke week in kringetjes rond te lopen op een hondenschool. Ik ben heel trouw geweest met de trainingen, dat is ook nodig. Met alleen kijken kom je er niet.

Ik heb met mijn pup Djoeke een hele sterke band. Meer dan eerdere keren in een vereniging waar ik met mijn andere pups naar toe ben geweest en dat komt denk ik dat hij niet wordt afgeleid door andere honden maar helemaal gericht is op mij. Ik wil Lisette ook bedanken voor haar begeleiding. Dit was uitstekend en als ik ooit nog aan een nieuwe pup toekomt weet ik haar te vinden. Voor de toekomst Lisette, heel veel succes en misschien komt er ooit nog eens een vervolgcursus op de puppycursus. Mijn totaalbeoordeling over deze puppycursus is: Prima!”

Pup Djoeke Iene van den Berge online puppycursus

Iene van den Berge-van der Ree

In de zomervakantie

De puppycursus vond ik heel prettig. Ik ben er mee begonnen in de zomervakantie toen de reguliere cursussen waren gestopt. Omdat ik vond dat Pluto het op dat moment nodig had (hij was toen bijna 12 weken) ben ik met de online cursus begonnen. De video instructies waren duidelijk en je kunt het meteen in de praktijk brengen op de plekken waar je komt. Wat vooral geweldig werkt is de Facebook ondersteuningsgroep. Lisette geeft snel antwoord op je vragen en doet dat ook op een adequate en gedetailleerde manier, waaruit blijkt dat ze je vraag goed heeft gelezen. Zo nodig vraagt ze eerst nog door. Vervolgens krijg je van andere cursisten ook respons. Dat is niet alleen heel verhelderend, maar geeft ook een steun in de rug. Je ziet dan dat je niet de enige bent met een bepaald probleem. Ik vind het echt een aanrader deze cursus!

Pup Pluto Henny Wind online puppycursus

Henny Wind

<a href='https://www.freepik.com/free-vector/icons-collection_1638275.htm'>Designed by Freepik</a>
 1. Óf je kiest voor een puppycursus op de hondenschool en bent daarmee afhankelijk van een vast cursustijdstip
 2. De cursus gaat ook door als jij er een keer niet bij kunt zijn waardoor je dingen mist
 3. Ter plaatse deel je de aandacht van de hondentrainer met nog 10 tot 12 andere cursisten
 4. Wanneer jij voldoende geoefend hebt met je pup, ben je het grootste deel van de les aan het wachten op anderen (die dat niet hebben gedaan)
 5. Bij slecht weer, train je met je pup in slecht weer
 6. Óf je hebt besloten je pup helemaal zelf op te voeden en komt er niet voldoende toe omdat je geen houvast hebt
 7. Je pup wordt vervelend en jij weet niet hoe je dat op moet lossen
 8. Je pup gaat steeds meer zijn eigen gang en jij hebt daar geen invloed meer op
 9. Je gaat toch opvoedfouten maken wat de band die je met je pup moet opbouwen schaadt
 10. Óf je kiest voor een andere misschien wel goedkopere online puppycursus en komt er te laat achter dat het niet de kwaliteit biedt die je gehoopt had
 11. Je probeert het nog even maar geeft dan snel op omdat je niet goed begeleid wordt
 12. Helaas ben jij samen met je pup ook hier niet de goede weg ingeslagen waardoor je aanpak niet goed is geweest in deze kostbare en unieke periode met je pup
<a href='https://www.freepik.com/free-vector/icons-collection_1638275.htm'>Designed by Freepik</a>
 • Online instructie zodat je ook in deze Corona-tijd je pup goed kunt opvoeden

 • Je krijgt direct ondersteuning van mij als je vragen hebt of wanneer er zich situaties voordoen waarbij je graag mijn hulp wilt

 • Je kunt deze ondersteuning en tips krijgen via e-mail en/of in de speciale geheime Facebookgroep “Je Pup Trainen? Dat Kun Je Zelf!”

 • Je kunt mij altijd bereiken via FB of mail, 24 uur per dag. En als iets spoed heeft, reageer ik ook onmiddelijk om je te helpen

 • Wanneer je onzeker bent over je aanpak gedurende de puppycursus, kun je me hierover een video sturen waarop je dan feedback van mij ontvangt.

 • Je ontvangt niet alleen ondersteuning tijdens de puppycursus, maar ook advies over de aankoop van je pup, welke pup etc. mocht je nog geen pup hebben en daar behoefte aan hebben

 • Deze online puppycursus bestaat dus niet alleen uit video's maar ook uit het advies van Lisette dat live beschikbaar is. Jij en je pup bouwen een band met haar op en je kunt op haar terugvallen zodra je dat nodig hebt

 • Je kunt oefenen waar, wanneer en zo vaak je maar wilt

 • Je bent niet afhankelijk van de tijden van een hondenschool en wordt niet afgeleid door medecursisten

 • Je traint met je pup op het tempo dat bij jullie past. Wanneer de pup een lesdeel onder de knie heeft, kun je aan de volgende les beginnen. Daarnaast kun je de voorafgaande lessen altijd nog eens rustig terug kijken

 • Je kunt je pup altijd in jouw eigen omgeving trainen

 • Wanneer je de puppycursus met begeleiding doorlopen hebt mag je gratis doorstromen naar de ondersteunende cursusgroep “Train je hond de puberteit door!” op Facebook – wat momenteel al als zeer waardevol wordt beschouwd

 •  Jouw pup leert op de juiste manier kennismaken met de honden, die dagelijks een rol spelen tijdens de wandelingen en dus in zijn of haar leven

 • Je kunt met deze puppycursus beginnen en doorgaan tijdens vakanties

 • De cursus blijft altijd voor je toegankelijk, wordt regelmatig ge-update en is onlangs vernieuwd

 • De band die je met je pup opbouwt gedurende het volgen van deze cursus, is een goede basis voor de toekomst

 • Je kunt de cursus met meerdere gezinsleden volgen, zodat iedereen op dezelfde lijn zit

 • Beloningsbrokjes en de clicker die geadviseerd worden voor deze training, krijg je thuis gestuurd

 • Elke cursusweek is ook uitgewerkt op PDF, dit kun je uitdraaien als geheugensteun tijdens het trainen

 • Mijn e-book “De Complete Puppycursus” krijg je er gratis bij

 • De trainingsoefeningen zijn ook allemaal beschikbaar als geluidsopname, die je kunt afluisteren tijdens de trainingswandelingen

 • Maar natuurlijk kun je ook gewoon de video’s bekijken tijdens de wandelingen met je pup, via je telefoon

 • Je kunt deze puppycursus afsluiten met het puppyexamen en als jullie geslaagd zijn ontvang je natuurlijk het felbegeerde Puppy Diploma. Deze is geldig voor vervolgcursussen bij een plaatselijke hondenschool

Hoe ziet deze online puppycursus eruit?

Online puppycursus 8 weekse videocursus met ondersteuning

Iedere week ontvang je weer nieuwe cursusvideo's en instructie voor het trainen met je pup. Deze online puppycursus omvat alle instructie met betrekking tot het trainen en socialiseren van je pup zoals verwacht mag worden van een goede basiscursus. 


De cursus is weergegeven in 35 cursusvideo's. Daarnaast wordt er in tal van ondersteunende video's en in de ondersteuningsgroepen op Facebook, ook veel aandacht besteed aan socialisatie, honden- en puppygedrag en is er professionele ondersteuning beschikbaar van Lisette van Eechoud voor iedere vraag die je maar hebt op het gebied van het opvoeden van je pup.

Socialiseren van pups met online puppycursus mogelijk

Bepaal je eigen tijd en plaats van het trainen en het socialiseren van je pup. Dat kan in je eigen omgeving! Zo hoef je niet te reizen, kun je direct beginnen wanneer je daar zin in en tijd voor hebt, en kun je altijd de regenbuien of juist de felle zon vermijden.

Ondersteuning puppycursus online bij vragen

Lisette kan je met al je puppy opvoed- en gedragsvragen helpen en zal je snel en professioneel verder helpen wanneer je vastloopt. Ook kun je een beroep doen op de ondersteunende puppygroep op Facebook. Hierin zijn zowel Lisette als je medecursisten actief om je te helpen en om ervaringen met elkaar te delen.

e-book De Complete Puppycursus

Met alle instructie uit Lisette's puppycursus handig gebundeld. 

<a href='https://www.freepik.com/free-vector/flat-clapperboard-icon_838802.htm'>Designed by Freepik</a>

Alle puppy-opvoed-problematiek wordt tevens uitgewerkt in video's die ook continue aan de cursuswebsite worden toegevoegd.

Puppyexamen diploma puppycursus online Je Pup Trainen Dat Kun Je Zelf

Want is toch heel leuk om te weten of je alles inderdaad goed aangepakt en getraind hebt met je pup?! Daarom kun je Lisette het resultaat mailen en beoordeelt zij jullie puppyexamen. Als dat op alle vlakken minimaal voldoende is, ontvang je het diploma thuis. Haal je het examen niet gelijk de eerste keer, dan mag je het na een aantal weken nog eens proberen! Dit diploma geeft je toegang tot iedere vervolgcursus op een hondenschool.

Om je een idee te geven van mijn online puppycursus, 

vind je hieronder twee voorbeeldvideo's:

Lisette, kan ik jou wel vertrouwen?

Dit is een vraag waarvan ik begrijp dat je die zou hebben.

“Je Pup Trainen? Dat Kun Je Zelf!” is immers een online cursus, die je online aanschaft en betaalt.

Daarom heb ik de ervaringen van andere cursisten opgeschreven, geef ik “100% niet goed geld terug garantie” en heb je hierboven vast twee video’s kunnen bekijken uit de puppycursus.

Mocht dit voor jou toch nog niet alle aarzelingen wegnemen, dan kan ik je eventueel ook vast een kijkje laten nemen in de bijbehorende Facebook-cursusgroep. Als dit jou zou helpen om je onzekerheid weg te nemen, dan help ik je graag.

Laat me dat in dat geval dan even weten en stuur me een berichtje door op onderstaande knop te klikken.

Ben je in de eerste online cursusweek niet tevreden over mijn online puppycursus? Of is het toch niet echt iets voor jou en je pup? En wil je dus niet meer verder met de tweede cursusweek? Dan kun je mij een mail sturen waarin je dat aangeeft. Ik zal je aanmelding voor de cursus dan direct ongedaan maken en stort, zonder verdere vragen, direct jouw aankoopbedrag terug!

Online puppycursus Lisette van Eechoud Je Liefste Hond
€ 137
€ 97,-
Heb jij ook gekozen voor een pup in deze Corona tijd? Wil je hem of haar goed opvoeden? Op een positieve manier? Zodat je samen met je pup een goede basis legt voor de rest van je pup's leven? Doe dan mee! Profiteer nu van deze mooie aanbieding waarbij de prijs speciaal verlaagd is i.v.m. de Corona beperkingen. 


N.B. Na je betaling word je doorverwezen naar de registratiepagina om je gegevens in te vullen

Gratis clicker puppycursus


beloningsbrokjes puppycursus


FB groep puppycursus


Daarnaast ontvang je:

 • Onbeperkt toegang tot de online puppycursus (je kan het helemaal in je eigen tempo doen)
 • Gratis deelname aan het puppyexamen
 • Gratis doorplaatsing naar de exclusieve pubergroep wanneer je pup begint te puberen
 • 24/7 ondersteuning van professioneel hondentrainer Lisette van Eechoud zowel via de FB-groepen als via mail

Het is uniek dat je bij deze online puppycursus 24/7 aanspraak kunt maken op de professionele ondersteuning bij al je vragen en onzekerheden over het gedrag en de opvoeding van je pup! Veel cursisten geven aan dat dat het verschil maakt met zowel een live puppycursus als met andere online initiatieven. De investering die je doet in een goede basis met je pup is  nu geen € 137,- maar € 97,- en daar zal je zijn of haar hele leven plezier van hebben!

Lees hier wat mijn puppycursisten vinden:

De cursus “Je pup trainen dat kun je zelf!” was een uitkomst voor mij en mijn Labradoodle pup. We konden trainen wanneer we wilden. Als ik de computer aandeed en de tune van de cursus begon ging hij er al helemaal voor zitten. Hij wist wat er ging komen en dat was een feestje. Ik heb heel veel aan de cursus gehad en doe nog dagelijks de training. Ook de theorie die in de cursus wordt behandeld vond ik geweldig. Kortom een cursus waar ik heel vrolijk van werd en het voordeel dat je altijd in een droge en warme omgeving kon trainen.

Puppy van puppycursist Carla Dikken online puppycursus Lisette van Eechoud

Carla Dikken

Wij vinden de cursus fantastisch! Alles is helder en je kan oefenen wanneer je wilt! De oefeningen zijn leuk om te oefenen en Kyra wordt er helemaal enthousiast van! Echt de moeite waard om in deze cursus te investeren!

Puppy van puppycursist Avalon Thenu online puppycursus Lisette van Eechoud

Avalon Thenu

Superleuk om te doen, baas en pup kregen echt lol in het oefenen! Vooral de vrolijke en enthousiasmerende manier van trainen sprak mij aan. De FB pagina is ook verslavend leuk en erg handig en de supersnelle en uitgebreide reacties van Lisette op vragen van medecursisten zijn top!

Pup Frederike Cath puppycursus online Lisette van Eechoud

Frederike Cath

Erg leuke cursus om samen met je hond te doen. Veel oefenen is het beste. Het leuke aan deze online cursus is dat je een les kunt bekijken als je er tijd voor hebt. Voor mij is dat ideaal, omdat ik onregelmatige uren werk.

We hebben veel plezier van de cursus. Zelfs onze oude hond (net 13 jaar geworden) doet mee als ze maar een beloning krijgt.

pup Alien Lageweg puppycursus online Lisette van Eechoud

Alien Lageweg

Super zo online! Fijn dat we steeds terug konden kijken…. Tommie heeft al veel onder de knie, halve bordercollie/labrador dus die zijn echt intelligent en leergierig… Leuk hoor! Echt een aanrader!

pup Karin Wille puppycursus online Lisette van Eechoud

Karin Wille

Goede cursus, duidelijke video’s, heldere achtergrondinformatie en snel antwoord op al je vragen. Je hoort vaak: Online? Maar dan socialiseert hij toch niet? Ik heb dit niet als nadeel gezien, juist al de informatie over socialiseren is goed. We nemen hem mee naar een hondenuitlaatveld en daar ontmoet hij genoeg andere honden. Het hele gezin doet nu mee aan de cursus!

pup Paul Dijs puppycursus online Lisette van Eechoud

Paul Dijs

Wat een uitkomst!! Wij wilden heel graag met onze Labrador pup op puppytraining. Aangezien wij een groot gezin hebben, vonden wij het belangrijk om alle “neuzen” van ons gezin dezelfde kant op te hebben en iedereen hierin te betrekken. En dat is zeker gelukt! Elke week weer ontvingen wij duidelijk filmpjes die we allemaal zoveel als wij wilden, konden bekijken. We hebben ontzettend veel informatie gekregen en veel geleerd. Ook de feedback op vragen is fijn. Kortom wij zijn erg tevreden. Een absolute aanrader!!!

Puppy puppycursus Nicole van de Dool

Nicole van den Dool

De online puppycursus heb ik als heel fijn ervaren. De uitleg op de video’s is heel duidelijk!

Mijn pup kan alle commando’s uitvoeren. Verdere info is ook duidelijk uitgelegd.

De FB groep is ook heel fijn en ook leuk, de problemen die je tegenkomt kan je daar kwijt. Van Lisette krijg je antwoord op je vragen en de andere cursisten vertellen hun ervaringen, daar heb je echt baat bij. Ook alle foto’s van de pups geweldig!! 

pup puppycursus Marianne Romeijn

Marianne Romeijn

Hallo Lisette. Ik vind de puppycursus heel erg goed, vooral omdat jij met de clicker werkt. Ik had er wel ervaring mee omdat ik hem eens ergens bij gekregen had. Maar nu heb ik er dus echt mee gewerkt (en nog steeds).

Puck is een klein hondje met veel pit. Ook is ze heel lief, maar ze heeft een eigen wil. En dat moeten we met de klikker en beloningen geduldig oefenen,…..en dat gaat heel goed!

Puck is heel erg sociaal, naar alle honden, kinderen en grote mensen. Ze is ook nergens bang voor…:-)) Ze gaat veel los mee, komt meteen op het commando.…. “kom voor”. Gaat netjes voor me zitten en wacht heel geduldig. Ik ben dan ook heel erg tevreden over deze puppycursus.

Ze gaat ook goed af liggen en dan kan ik best een stuk lopen en weer terug! Ik ga dan naast haar staan en dan klik en de beloning. Natuurlijk gaat het ook nog wel eens fout,….maar ik ben heel erg tevreden . Ook de Facebookgroep vind ik erg goed! Je leert zo veel van elkaar, geweldig! Bij deze wil ik jou dan ook erg bedanken voor wat je allemaal doet! Groetjes van Puck …en Ria

Pup puck puppycursus Ria de Wissel

Ria de Wissel

Ik vond deze puppycursus erg leerzaam. Het fijne van deze cursus is ook dat je op ieder moment terug kunt vallen op de Lisette. Bij iedere vraag die je stelt krijg je supersnel antwoord! Van de vragen (en antwoorden) van de andere cursisten kun je ook weer veel leren! Dit in tegenstelling tot een wekelijks samenkomen op een puppycursus. Ben heel tevreden en zou het iedereen aanraden! 
Pup Pippa puppycursus Wendy van Weelden Centen

Wendy van Weelden - Centen

De online puppycursus gaf de perfecte start met onze pup. Duidelijke uitleg en handige filmpjes de cursus heeft een goede opbouw, zowel theorie als praktijk komen aan bod. Wat ook echt een bonus is, is dat je met de medecursisten een aparte facebookgroep hebt waarin je alle vragen kunt stellen, ervaringen en foto’s kunt delen. In deze facebookgroep krijg je op alle vragen meteen antwoord van Lisette en van de mede-cursisten. Er worden leuke, handige tips en praktijkverhalen gedeeld met andere puppybaasjes. Erg fijn om zo snel advies te krijgen iedere keer! Ik vind deze cursus heel handig, het persoonlijke contact en het uitgebreide advies op momenten dat het nodig is en de rust en de tijd die ervoor genomen wordt. Groeten van Nicolette en Gijs!

Nicolette Brink

Beste Lisette, omdat ik pas later met onze pup Maddy naar de reguliere puppycursus kon, heb ik de cursus bij jou online gevolgd. Ik ben direct (met 8-9 weken) met haar aan de slag gegaan en het was voor ons een prima start! Maddy is heel trainbaar en de commando’s die we wekelijks doorkregen zitten er bij haar al goed in. We blijven herhalen! Ook de verdere informatie over verzorging en socialisatie zijn heel nuttig. Al met al een prima cursus, die mede door de eenvoud (dit bedoel ik positief, je wordt niet overvoerd met informatie), goed te volgen is. Hartelijk dank! Evelyne Rosier-Kras & Maddy
pup Maddy puppycursus Evelyne Rosier Kras

Evelyne Rosier-Kras

Ik vond het heel leerzaam om aan de hand van de filmpjes de instructie te krijgen. Dat werkte ook heel goed. Het was mij snel duidelijk wat ik met mijn pup moest doen. Omdat mijn pup uit Bulgarije komt en ik zijn achtergrond niet ken, heb ik nog weleens getwijfeld of er niet van alles mis was met mijn hond of dat hij misschien iets elementairs gemist heeft, was hij wel gezoogd door zijn moeder? Daardoor heb ik mij wel zorgen gemaakt. Maar door door te gaan, draaide alles langzaam bij en heb ik er nu alle vertrouwen in dat het goed komt. Ook Lisette’s snelle respons op internet was prettig en ondersteunend. Dat geeft wel het gevoel dat er met je mee geleefd wordt en je er niet alleen voor staat. Ook al doe je de cursus in je eentje. Dit vind ik een fundamenteel stukje van de online cursus die er nooit af mag. Kortom ik vond het een prettige cursus, duidelijk en leerzaam.
Puppy puppycursus Eduard Ernst

Eduard Ernst

Beste Lisette, Suka en ik hebben veel aan deze 8-weekse online cursus gehad! De diverse commando’s kent Suka nu en ook qua achtergrondinformatie vond ik het een fijne cursus. Suka luistert nu zo goed, dat ik haar rustig los laat lopen op een zandpad en ze niet verder dan een meter of 10 van me wegloopt!! De cursus betreft niet alleen de trainingen, maar ook uitleg over bijvoorbeeld roedels, verzorging, socialisatie met andere dieren, beloningen etc etc. Bovendien kun je al je vragen stellen aan Lisette via de speciale Facebook pagina! Kortom een prima cursus, waarbij je niet gebonden bent aan speciale avonden bij een hondenschool, je kunt starten wanneer jij dat wilt en waarbij je alles in je eigen tempo kunt doen! Een echte aanrader dus! Suka en ik zijn dik tevreden!
Pup Suka puppycursus Yvonne van der Sterre

Yvonne van der Sterre

De cursus is erg goed opgebouwd. Er is veel materiaal om te (blijven) bekijken en na te slaan, zowel thuis als onderweg. Het is leuk om naar de films te kijken en te zien hoe Lisette het beoogde resultaat bereikt. Als je het precies zo doet heb je snel resultaat en dat geeft een lekker gevoel. Mijn hondje wordt al blij als ik mijn clicker pak om te gaan oefenen.

De besloten FB-puppyclub is echt geweldig. Er wordt veel informatie gevraagd door de leden. Hierop geeft Lisette van Eechoud heel snel een reactie en/of advies. Het is grappig dat de leden van de FB-club de informatie uit de cursus weer doorgeven aan nieuwe leden. Het werkt dus aan alle kanten door.

Ik ben blij dat ik voor deze cursus heb gekozen. Lisette bedankt!

Pup puppycursus Greetje van Maenen

Greetje van Maenen

Puppy Sheela van puppycursist Margreet Heuvelman online puppycursus Lisette van Eechoud

Heb je nog een vraag? 

Kijk bij mijn veelgestelde vragen of Neem contact met mij op!

Graag tot ziens bij mijn puppycursus!

Lisette van Eechoud

Puppycoach professioneel hondentrainer Lisette van Eechoud